Arkadaşlar babam ai şarkıları aşırı seviyor bu yüzden benden USB'ye şarkı indirmemi istedi fakat bir sorunum var dinlemek istediği şarkılardan bazıları 0 bayt olarak iniyor yani boş. Şimdi söyle ki ben internet üzeri mp3 sitelerinden vs bulamadım bu şarkıları bu yüzden önce kendi telefonuma ardından bilgisayarıma aktarmaya çalışıyorum telefona indirdiğimde veya USB'ye aktarım yaparken MB'larda hiçbir sıkıntı görünmüyor yani 4 MB'sa bir şarkı aynen öyle görünüyor fakat USB'yi bilgisayara takınca 10 şarkıdan 5'i 0 bayt. Ben bunu nasıl düzeltirim bir fikriniz var mı. USB'yi sıfırladım ayarlarıyla oynadım falan hiçbir faydası olmadı
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum genelde dosya aktarımı tamamlanmadan USB'yi çıkarmaktan ya da telefondan bilgisayara geçerken oluşan dosya sistemi uyuşmazlığından kaynaklanıyor 📱 Şarkıları önce bilgisayarın kendi hafızasına indirip tamamen kopyalandığından emin olduktan sonra USB'ye aktarmayı dene. Ayrıca USB belleğinde bozuk sektörler olabilir, bilgisayara takıp sürücüyü tara ve onar seçeneğini çalıştırmak işe yarayabilir ⚡ Bazen de telefonun güvenli aktarım modları dosyayı bozabiliyor, direkt bilgisayar tarayıcısından indirmeyi denedin mi?