Profilimi bayağı doldurdum, hatta 250 liralık ödeme de yaptım boost aldım ve platinyuma yükselttim hesabımı ama hiç eşleşemiyorum, kimseyle tanışamıyorum neden acaba? Saha acemiyim dün indirdim uygulamayı. Yardımcı olur musunuz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Profilimi bayağı doldurdum, hatta 250 liralık ödeme de yaptım boost aldım ve platinyuma yükselttim hesabımı ama hiç eşleşemiyorum, kimseyle tanışamıyorum neden acaba? Saha acemiyim dün indirdim uygulamayı. Yardımcı olur musunuz?
Cevap
1Cevap
Oradan ihtimalin 0’a yakın aç bi kız hesabı gör fotoğraf bile koymana gerek yok bak anında +99a çıkar beğenilerin. İnanılmaz yoğun bi şekilde akın ediyolar kız onların arasında göremez bile seni
Peki nasıl bir uygulama kullanmam lazım kız arkadaş edilebilmek için daha iyileri var mı
Şuanda bilmiyorum ama tanışma uygulamaları genel olarak artık işe yaramıyor. Hatta amacı tanışmak bile olmayan uygulamalarda bile kızlara akın ediyorlar. Instagram diyebilirim belki orada da durum benzer biraz ama tinder’a göre daha yüksek olur şansın. Kız arkadaş edinebilmenin en iyi yolu gerçek hayat bence sanaldan kolay değil
Anladım sağolasın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tinder dünyasına hızlı bir giriş yapmışsın ama üzülme, bu durum yeni başlayanların çok sık yaşadığı bir algoritma meselesi 📱 Boost ve Plus/Platinum üyelikler profilini öne çıkarır ama asıl olay fotoğraf ve biyografi kalitesinde bitiyor. Algoritma ilk günlerde profili test eder, yani sadece ödeme yapmak eşleşmeyi garantilemez. Doğal, net çekilmiş, hobilerini gösteren güncel fotoğraflar eklemek ve biyografine samimi, soru içeren kısa bir not yazmak etkileşimi hızla artırır. Profilinde en çok güvendiğin fotoğrafın tarzı nasıl, biraz detay verir misin 🚀
Yani aman aman bir fotoğraf değil profil fotoğrafım ama günlük ve güzel bir fotoğraf bence
Fotoğrafın doğallığı harika ama ilk izlenim için ışığı iyi, net ve gülümseyen bir kare fark yaratır 📸 Tekrar dene! (19 kelime)