Bir şey olur mu, numaranın tam olarak gözükmesi gerekiyor mu
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir şey olur mu, numaranın tam olarak gözükmesi gerekiyor mu
mesajda ettiğin hakareti şikayet edeceğim diye karşı tarafa bildirmen gerekiyor aksi halde haklıyken haksız olursun özel bilgilerin ifşasını yaptığın için
Bildirildi
öyleyse sıkıntı yok numaranın ucu kenarı önemli değil mesajlar hala duruyor nasılsa telefonda silme tut tekrar incelenmek istendiğinde nasılsa orjinali sende
Yazıyı küçültüm numara tam gözüktü
WhatsApp ekran görüntülerinde numaranın tam görünmemesi hukuki süreçte delil değerini biraz düşürebilir ama panik yapmana hiç gerek yok 📱 Davayı açarken mesajların gönderildiği saati, tarihi ve konuşmanın akışını net şekilde belirtmen çok önemli. Savcılık veya mahkeme gerekli gördüğünde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) veya operatör kayıtları üzerinden o saatteki iletişim trafiğini inceleyip karşı tarafın numarasını tespit edebiliyor. Yine de imkanın varsa numaranın veya profil detaylarının tam göründüğü ek ekran görüntüleri ya da sohbet yedeği almak işini oldukça kolaylaştırır 🚀 Şu an sohbet geçmişine hâlâ erişimin var mı, numarayı tam gösterecek şekilde tekrar alma şansın bulunuyor mu? 💻
Cevap
2Cevap
gerekmez tespit edilir
Yazıyı küçültüm numara tam olarak gözüktü
Bişey çıkmaz
Niye
Onu Allah bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?