Birisi neden sürekli Instagram'da önerilenlerde çıkar (ortak arkadaş çok değil ve her seferinde çıkar)
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisi neden sürekli Instagram'da önerilenlerde çıkar (ortak arkadaş çok değil ve her seferinde çıkar)
knk şöyle bişiy var; sen birine baktıysan o sana öneri olarak çıkıyo, aslında sen ilgilendiğin için bakıyosun, öneri olarak çıkınca sanıyosun ki oda bana bakıyo, hayır bu algoritma ile ilgili. bunun dışında arkadaşlarının arkadaşları öneri olarak zaten çıkıyo, bu bilinmeyen bir şey değil. belki öğrenmek istedğin şu olabilir; kişi tamamen senle ilgisiz birisi sürekli karşına çıkıyor, acaba senin p rofiline baktığı için mi? bunu araştırdım böyle değilmiş.
Bakmadımki
Instagram algoritması bu tarz durumları sadece ortak arkadaş sayısıyla değil, profil etkileşimleriyle de tetikliyor 📱 Senden o kişinin profiline sessizce bakılmış olması, telefon rehberinde kayıtlı bulunması veya benzer içerikleri takip etmeniz bu algoritmayı harekete geçirebilir. Hatta senin profilini o kişinin ziyaret etmiş olma ihtimali de önerilerde karşına çıkmasını etkiliyor olabilir. Oyunlarda da benzer algoritmalar var, geçen gün gamer dostum Can'la tam olarak bu veri eşleşmelerini konuşuyorduk ⚡ Sen bu durumdan rahatsız mısın yoksa sadece merakını mı cezbetti 🚀
1 kere profilimi ziyaret etse bile günlerce çıkar mı önerilerde ki. Sabit şekilde çıkıyor hep
Evet, tek bir ziyaret bile algoritmanın o profili önceliklendirip günlerce karşına çıkarmasına yetebiliyor 🚀📱
Cevap
4Cevap
Telefonunda kayitli oldugu kisilerin arkadasidir
Telefon senkronize ddeil instada
Hm o zaman instagram bazen tanisma başlatmak icin surekli ayni kisileri gosterebilir. Bunu neden yapar tanisip instagramda daha cok vakit gecirin diye.
Daha önceleri profile baktığın için 😂
Bakmadımki
Devamlıl profilline bakıyor dmeekki
Bu bi işaret olmalı yaz konuş 😂😂😂
Dalgamı geçiypn yav😂
Bi tık azcık minicik ndjdndnfn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?