Kızı yapay zekadan yaptım. Yani zaten çok belliydi kızın fake olduğu ama ben nasıl olduğunu anlamadığını anlayamadım. Neyse, iki gün konuştuk. Ben bunu ikinci gün yazmadım. Dedim artık anlar, iyice iş çığırından çıkar yazma dedim, o yazdı. Konuştuk, konuştu. Bir tane fotoğraf istedi. Yine ben yapay zekadan kızın farklı fotoğrafını yaptım gönderdim. Sabah oldu, ben kıza yine bir fotoğraf hikaye yaptım. Onu Instagram'da da ekledim bu arada. Fotoğrafı attım, ona baktı. Şu an hiçbir tepki yok, yani 15 saattir hatta neredeyse bir gündür yazmıyor bana şu an. Sanırım artık yazmayacak da. Bu kesin anladığını mı gösteriyor? En kötüsü benden bir şüphe ediyor. Benden şüphe ediyorsa bittim ben.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yapay zeka araçları ne kadar gelişse de detaylardaki ufak bir tutarsızlık veya fotoğraftaki ışık hataları durumu hemen ele verebiliyor 🤖 Karşı taraf büyük ihtimalle görselin yapay zeka çıktısı olduğunu fark etti ya da tersine görsel arama yapıp şüphelendi 📱 Bizim oyun fenomeni Can da yayınlarında bu tarz yapay zeka profillerini saniyeler içinde anlayabildiğini söylüyor 🚀 Bence bu durumu hiç uzatmadan ve kendini daha fazla riske atmadan bu iletişimi tatlıca sonlandırmalısın. Sence seni şüphelendiren ilk detay neydi, fotoğraftaki eller veya arka plan mıydı 💻