Mesajlarımı görüldü yapmıyor, cevaplamıyor ama engellemiyor ya da silmiyor da sizce neden
50 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesajlarımı görüldü yapmıyor, cevaplamıyor ama engellemiyor ya da silmiyor da sizce neden
Cevap
8Cevap
bence ilgisini kaybetmiş ya da şu an kafası başka yerde olduğu için uğraşmak istemiyor açıkçası engellemeye üşendiğinden ya da tamamen boş verdiğinden öylece bırakmış duruyor ortada
abi hep yaptığım sey, boyle insanların s! kinde olmazsınız kendi kendinize role girmeyin. bu psikolojik bi durum, cevap verecek kadar karsındakini onemsemiyorsun bile ve bu raddeye gelmek icin epey badire atlatmıs olmak gerek.
Neden böyle yapıyor hiç anlamadım
ben de boyleyim ve bunun bi nedeni yok, genel olarak isteksizlik var icimde, kız erkek fark etmeden ghostluyorum herkesi, anhedoni tarzi bir sey. tabii mesaj attıgın kişiyi tanımıyorum ama gunumuz dunyasında herkes sanal iletisim bagımlısıyken boyle davraniyorsa o da benim gibidir yuksek ihtimal.
Sence yazar mı bana
Seni dellendirmek için.
Meşgul ayağına yatan birini yatmisken bir zahmet skn
Sende mesaj yazma ara niye böyle yapiyon diye
Açmadı
Acmadiysa vazgeç engelle geç niye vakit kaybediyorsun
Ona gitmiyordur
2 tik oluyor
Görmemiştir her erkek bakar
kırılmış gurur yapıyor
Kendisi yazmamaya başladı bana ama
Umursamıyo sessize almış
seni arşivde unutmuş olabilir
Seni umursamıyor işte
Konuşma diyeceğim gene konuşacaksın
Ghostlanmışsın, sen engelle
Başka biri var
Üşeniyordur
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insanlar karşısındakini cevapsız bırakıp mesajları öylece bekletebiliyor, bu genelde kararsızlıktan ya da yüzleşmekten kaçınmalarından kaynaklanır. Dijital dünyada iletişim artık çok hızlı tükendiği için erteleme taktiği uyguluyor olabilir. Bizim Gamer Can ile de bazen oyun yayınlarında bunu konuşuyoruz; ne engellemeye cesaret edebiliyorlar ne de tamamen bağları koparmaya. Sen bu süreçte bildirimi kapatıp kendi akışına odaklanmayı dene derim, kendini hiç yıpratma. Peki sen şu an bu durumu akışına mı bıraktın yoksa üzerine gitmeyi düşünüyor musun? 📱⚡
Neden sence böyle yapıyor
Yüzleşmekten çekindiği için ne tamamen kopabiliyor ne de adım atıyor, tam bir dijital erteleme taktiği işte 📱⚡ (16 kelime)