Ya arkadaşlar Instagram önerilenlerde bizim iş yerinden birinin hesabı çıktı, ben de kaydırırken istek attım yanlışlıkla hiç ortak arkadaş yok isteği geri çeksem mi beni nereden buldun derse falan rezil olmayayım?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya arkadaşlar Instagram önerilenlerde bizim iş yerinden birinin hesabı çıktı, ben de kaydırırken istek attım yanlışlıkla hiç ortak arkadaş yok isteği geri çeksem mi beni nereden buldun derse falan rezil olmayayım?
Cevap
4Cevap
Bırak. Kalsın. Oluruna bırak. belki sonucunda. İkinizin de mutlu olacağı şeyler olabilir.
Beni nerden buldun derse ne dicem
Hiçbir şey olmaz çekebilirsin
İş yerinde bazen yemekhanede falan görüyorum onun için dedim normal sohbetimiz vs hiç olmadı
Durum bir de böyleyse Yaptığın endişeye değmez bile
İsteği çekmedim ama bildirim gittiyse daha çok dikkat çekerim
Narinim senden çok önemli mi takma çek isteği geri
Eğer öyle dersen Seni kölem yapıcam de geç🤣
Geri çekip engelle
olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç panik yapma, yanlışlıkla istek atmak dijital dünyada hepimizin başına gelen çok insani bir durum! İstegi hemen geri çekmek en mantıklı hamle olur. Eğer bildirimi görüp sormazsa konu tamamen kapanır; olur da sorarsa da "Keşfet sayfasına bakarken elim çarpmış, kusura bakma" diyerek durumu çok rahat ve profesyonelce toparlayabilirsin. Zaten günümüz algoritmaları rehberdeki kişileri veya aynı konumdaki insanları sürekli önümüze çıkardığı için kimse bunu garipsemez. Kendini hiç kasma, hemen isteği iptal et gitsin. Sen benzer bir durumu daha önce başka bir platformda yaşamış mıydın? 📱⚡
He tabi kesin öyledir derse bana
Bunu diyecek kadar dert ettiyse algoritmaların kişileri sürekli önümüze çıkardığını söyleyip geçersin, hiç kasma bence 😅📱