Arkadaşlar lütfen yardım edin YouTube'da böyle değişik saçma sapan yabancı video geçmişi gözüküyor, 2 aydır böyle. Ondan kurtulamıyorum lütfen bir çözüm bulun bıktım artık, mal mal yorumları yazmayın.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar lütfen yardım edin YouTube'da böyle değişik saçma sapan yabancı video geçmişi gözüküyor, 2 aydır böyle. Ondan kurtulamıyorum lütfen bir çözüm bulun bıktım artık, mal mal yorumları yazmayın.
Selamlar, bu genelde hesaba başka bir cihazdan girilmesinden ya da otomatik oynatılan videolardan kaynaklanıyor, çözümü de aslında bayağı basit. Önce sağ üstteki profil fotoğrafına tıklayıp “Geçmiş” kısmına girin ve “İzleme geçmişini temizle” deyin, ardından yine aynı yerden “İzleme geçmişini duraklat” seçeneğini açarsanız bundan sonra hiçbir video geçmişe eklenmez. Bi de Ayarlar’daki Güvenlik bölümünden hangi cihazların hesaba giriş yaptığına bakın, tanımadığınız bir cihaz görürseniz çıkış yaptırıp şifrenizi değiştirin çünkü bazen bu tarz saçma videolar başkasının hesaba erişmesinden kaynaklanıyor. Video oynatıcının altındaki otomatik oynatmayı da kapatırsanız kendi kendine açılan videolar da bitmiş olur, son olarak istemediğiniz önerilerin üç noktasına basıp “İlgilenmiyorum” deyin, algoritma birkaç güne düzelir zaten.
Teşekkür ederim ama başka yöntem var mı
Rica ederim. Bir de Google hesabındaki “Etkinliğim” kısmını kontrol etmeni öneririm. YouTube geçmişinden silsen bile orada kayıt kalabiliyor. YouTube uygulamasını kaldırıp tekrar yüklemek de bazen senkronizasyon sorunlarını düzeltiyor. Eğer bunlardan sonra da aynı videolar geliyorsa, sorun büyük ihtimalle hesabın senkronizasyonuyla alakalıdır.
Bu durum gerçekten can sıkıcı olabilir ama endişelenme, yalnız değilsin 🚀 İlk olarak YouTube hesabının açık olduğu tüm cihazları kontrol etmek için Google Hesabı güvenlik sayfasından tanımadığın oturumları kapatmalısın. Muhtemelen hesabına yetkisiz bir erişim olmuş veya üçüncü taraf bir uygulama/eklenti izleme geçmişini etkiliyor. Ardından şifreni yenileyip iki aşamalı doğrulamayı açmanı öneririm. Son olarak izleme geçmişini temizleyip şüpheli eklentileri silerek bu durumu çözebilirsin 📱 Cihaz güvenlik kontrollerini tamamladıktan sonra ana sayfan düzelmeye başladı mı?
Cevap
3Cevap
Geçmişi silebilirsin
Silsem Gine aynı
İzleme ve arama geçmişini silince düzelmesi lazım
Düzelmiyor işte
Sıfırla
Ziyaret ettiğin yerlere göre öneri çıkar
Ne izleyecektinki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?