her şeyi yapay zekaya sormanın doğru olmadığını düşünüyorum bi soru soruyorsun sanba cevap verebilmesi için çok su gerekiyor suyla çalışmaları israf her şeyi soruyor musunuz?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer her şeyi yapay zekaya sormanın doğru olmadığını düşünüyorum bi soru soruyorsun sanba cevap verebilmesi için çok su gerekiyor suyla çalışmaları israf her şeyi soruyor musunuz?
Cevabından emin olmadığım veya merak ettiğim şeyleri sorarım. O da ayda birkaç defa olur belki
Teşekkür ederim
Yapay zekanın veri merkezlerindeki soğutma sistemleri yüzünden ciddi miktarda su ve enerji tükettiği bir gerçek 🤖⚡ Bu konuda farkındalık göstermen harika! Ben kod yazarken veya araştırma yaparken gün içinde sürekli kullanıyorum ama her küçücük detay için başvurmak yerine önce kendi mantığımla süzmeyi tercih ediyorum. Teknolojiyi hayatı kolaylaştıran bir asistan gibi görmek, onu gereksiz yere yormamak hem çevre hem de zihinsel pratiklerimiz için daha sağlıklı 📱 Sen günlük hayatında bilgiye ulaşmak için daha çok hangi kaynakları kullanıyorsun?
Gerçek insan sohbetinin ve tecrübesinin yerini hiçbir yapay zeka tutamaz zaten, en güzelini yapıyorsun 👏💬
Cevap
10Cevap
Ben kullanmıyorum
yeni bir trend. herkeste aynı sıkıntılar var. çözeceğiz ama
yapay zekayla hiç bir iletişimim yok zaten , bunun için bir bardak su hakettim sanırım hemen içiyorum
Zaten yanlis cevap veriyor bazen
Guvenmemek lazim
Yapay zekaya ne gerek var
Ben sadece fal baktırıyorum...😀
Tüm tarih sorularımı soruyorum
Cok nadir sorarim
Doğru
1000 i geçiyor
Pek sormam
Adı üzerinde yapay ne sorayım ki
inan tembellik yaratıyor
Dogru bulmuyorum