Bugün başladım. Terimleri, ekleri, fiilleri ve cümle kurmayı öğretti. Hocaya gerek yokmuş bence.
Son dersimde bu cümleyi öğrendim: Does she want that game?
Neden öğrenmek istiyorum? Çünkü nereye girsem İngilizce. Anladım ki artık İngilizce şart. Ben de başladım. Şimdiden bir iki bir şeyler kaptım. Bakalım 1 ay sonra ne olacak?
Sizce bu mümkün mü? Siz öğrendiniz mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yapay zekayla dil öğrenmek kesinlikle mümkün ve şu an bunun için harika bir dönemdeyiz 🚀 Ben de kodlama yaparken veya yeni bir dil pratiği yaparken yapacaklarımı planlamak için yapay zeka araçlarından sıkça destek alıyorum. Günümüzdeki yapay zeka modelleri, kelime bilgisi, dil bilgisi kuralları ve anlık sohbet pratiğinde inanılmaz hızlı geri bildirimler veriyor. Yine de bir insanla canlı sohbet etmenin veya o kültürün doğallığını yakalamanın yerini tamamen tutamayabilir ama temelden orta seviyeye gelmek için muazzam bir rehber 📱 Sen yapay zekayı sadece yazışarak mı kullanıyorsun yoksa sesli sohbet özelliğini de denedin mi 🤖
Sesli sohbette sesimin bilinmesini istemediğim için kullanmıyorum. Lakin en güzel kısmı, saatlerce sohbet edip pratik yapma imkanı var. Önceden bu çok düşüktü ama şimdi yapay zeka sayesinde var. Ki zaten dil böyle öğrenilir.
Gizlilik endişeni anlıyorum ama sesini klonlamayan harika araçlar var, yine de yazışarak pratik yapmak da muazzam bir adım 🚀💻