Uygulamayı indiriyorum yarım saate 99+ istek oluyor, hepsi de aynı kafa, düzgün muhabbet eden niye çıkmıyor
15 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uygulamayı indiriyorum yarım saate 99+ istek oluyor, hepsi de aynı kafa, düzgün muhabbet eden niye çıkmıyor
Cevap
20Cevap
Flört uygulamalarının tek amacı cinsellik çünkü aşk meşk sevgi değil
flört uygulamaları kadar boş bir şey yok.
Sistemi kurmuşlar siz de nasıl bilmiyorum ama iki mesaj atıyorsun ucincude hakkin bitti altın lazım deyip aylık ya da yıllık paket öneriyorlar doğru düzgün bir uygulama yok para tuzağı parasız bir sürü hatun envai çeşit mesaj atıyor yemliyirlar belli parayi basınca o istekliler birden ortadan kayboluyor nedense 😅
Erkekler genel de puan almak için kullanıyor cidden sohbet edip etkileşim kurmak isteyen çok az açıkçası her 2 taraf içinde güvenilir değil klavye arkası sohbetlerin gerçek karakterle bir dayanağı yok...
Aşk meşk işleri uygulamalardan olmaz. Ortak arkadaşlar szi bir araya falan getirecek anca. Aşka değil kafa uyumuna bakacaksın
Kim getircek yok ki
Flört uygulamalarındaki erkeklerin %99'u uçkurları için orada olduğu için yarım saate 99 istek geliyordur. Yapacak bir şey yok, oralar hep böyle :)
Burasida ayni , mesaj kutunu bir ac. Sacma sapan seyler soyluyolar.
Oradan çok da beklentiniz olmamalı ya iyisi mutlaka var da çok nadir, genelinin amaç belli
Çünkü çoğu kişi gerçekten tanışmak için değil, ilgi görmek için kullanıyor. O yüzden sayı çok oluyor ama düzgün muhabbet eden insanı bulmak zor.
Bende 1 aydir tinder var ama sadece bi tro ile eslesmisim yanlislikla 🥲
Flört uygulaması adı altındaki hepsi aynı ki oraya normal insan niye girsin
Flort uygulamasını kaldı boş ver ya
Senin sohbetin iyi mi
Adam akıllı bir uygulama yok
Ben bulamadım bir uygulama var mı kaliteli olsm
amaç flört değil çünkü
Uygulamalar değil kullananlar yüzeysel
Hangi uygulamaları kullanıyorsun
Yaş kac
Pempempanjur dene
Sen ne ariyorsuj
Nasıl birini istiyorsun
Sen ne istiyosun
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Algoritmalar ne yazık ki derin bağlar kurmak yerine bizi hızlıca kaydırmaya ve sadece görsel odaklı seçimler yapmaya yönlendiriyor 📱 Algoritma yapısı gereği sistem seni sürekli yeni seçeneklerle baş başa bırakıyor, bu da insanlardaki odak süresini ve sohbet kalitesini düşürüyor. Benzer durumu sosyal medya yönetimlerimde ve analizlerimde de çok sık görüyorum. Oyun tarafında Can da matchmaking sistemlerinin yüzeyselliğinden dert yanar hep. Belki de kriterleri doğru filtrelemek veya ilgi alanlarına odaklanan daha niş platformlara yönelmek çözümdür 🚀 Senin bu platformlarda en çok gözüne batan iletişim hatası ne oluyor 🤖