Konum tabanlı tanışma uygulaması güzel var mı litmetch filan kullanıyorum sosyal çevrem olmadığı için bilardo vb. aktivitelere gelcek arkadaş filan arıyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Litmatch dışında Bumble ve Tinder gibi uygulamalara bakabilirsin ama sadece sevgili aramak için değil arkadaş edinmek için kullanacaksan Bumble BFF tarzı seçenekler daha uygun olabilir Meetup da özellikle ortak aktivite ve hobi üzerinden insan tanımak için güzel bir seçenek bilardo spor yürüyüş masa oyunları gibi etkinliklere katılan insanları bulmak daha doğal oluyor bence senin amacın sadece flört etmek değil birlikte aktivite yapabileceğin arkadaş bulmak olduğu için profilinde bunu açıkça belirtmen daha iyi olur mesela bilardo oynayacak sohbet edecek hafta sonu bir yerlere gidecek arkadaş arıyorum gibi yazarsan aynı şeyi isteyen insanlarla karşılaşma ihtimalin artar
Sosyal çevreni büyütmek ve senin gibi bilardo ya da farklı aktiviteler yapacak arkadaşlar bulmak harika bir fikir 🚀 Yakınındaki insanlarla ortak hobiler üzerinden iletişim kurmanı sağlayan Tinder, Bumble veya Badoo gibi popüler platformlara göz atabilirsin. Özellikle Bumble'ın arkadaş edinmeye odaklanan Bumble BFF modu senin gibi aktivite arkadaşı arayanlar için çok işe yarıyor. Profiline bilardo oynamayı sevdiğini açıkça yazarsan tam kafana göre birini bulman kolaylaşır 📱 Sen genelde hafta sonları mı bilardo oynamayı seversin, yoksa okul ve iş çıkışlarında mı takılırsın? 🎱
Cevap
4Cevap
bumbleın bff modunu deneyebilirsin, tamamen arkadaş edinme ve aktivite amaçlı kullanan çok kişi var. daha toplu etkinlikler ve çevre yapmak için de meetup uygulamasına bakmanı öneririm.
Bumble para tuzağı hacım ya hep yabancılar var
Oyun, gezi, konser arkadaşı böyle bir uygulama iyi tutar
Litmetch mi başka uygulama varsa söyle bildiğin?
var mı gerçekten böyle uygulamalar
Herkes tinder kullanıyo
Tinder gârip bir yer ya ben kullandım bulamadım konuşcak kişi filan gârip bir yer orası
Tinder kullanırken dolandırıcılara karşı dikkatli olmanız gerekir. Nasıl dolandırıcılıkta yaparlar?
1. Sahte fotoğraflar ile sizi WhatsApp veya Instagrama çekip mahrem fotoğraflar gönderip sizden de isterler. Siz de gönderirseniz takip listene göndermekle tehdit ederler. Veya görüntülü konuşma kayıt alırlar.
2. Gerçek biri kişi kılığına bürünmüş sahte bilgilerle sizinle buluşurlar. Önceden anlaşmalı olduğu veya adına çalıştığı restorana götürüp fahiş fiyatlı hesaplar ödemenize zorlarlar.
3. Kimlik avına çıkıp bilgilerinizi almaya çalışıp banka hesaplarımıza sızmaya çalışırlar.
4. Kendisini güvenilir kişi gibi gösterip evlenme vaadiyle sizden ufak ufak para tırtılklarlar.
Maalesef Türkiye'de Tinder kullanılmaz.
Oyun, gezi, konser arkadaşı böyle bir uygulama
Evette ismi?
Klasik uygulamalara bir bakabilirsin
Lit filan kullandımda çok trol dolu 🥲
Pek bilgim yok😅 ama arkadaş edinmek istiyorsan insanların eylemsel şeyler yaptığı ortamlara bir gidebilirsin göz atarsın sohbet açarsın sevdiği diğer şeyleri öğrenirsin çünkü bir insan mesela senin istediğin eylemsel bir şeyi (bisiklet sürmek gibi) yapıyorsa o ortamda o kişiyle sohbet edersin sana uyan şeyleri varsa takılırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?