2 hafta önceki cuma birisi hesabını kapatmıştı daha dün akşam baktığımda kapak fotoğrafı ve profil fotoğrafı vardı xper de 6'ydı yanlış hatırlamıyorsam şimdi baktım profil fotoğrafı ve kapak fotoğrafı kalkmış xper de 1'e düşmüş neden böyle oldu bir anda
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
KızlarSoruyor sisteminde bir kullanıcı hesabını tamamen sildiğinde veya hesabı pasife alındığında veri tabanı profili sıfırlar. Sistem, kullanıcının kişisel verilerini ve görsellerini sunuculardan kaldırırken Xper puanını da varsayılan başlangıç seviyesi olan 1'e düşürür. İlk birkaç gün önbellek yüzünden eski fotoğraflar ve seviye görünmeye devam edebilir ama sistem güncellendikçe profil tamamen anonimleşip sıfırlanır 📱⚡ Senin de daha önce profilinde böyle aniden sıfırlanan veya dondurulan hesaplara denk geldiğin oldu mu 🚀
Hesabımı kapatıyordu ama sonra açıyordu ama bu Cuma daha 2 hafta olacaktı 2 hafta girilmeyen hesaplar tamamen silinir diye biliyorum ben niye tamamen kapandı hesabı
Sistem dondurulan hesapları belirli aralıklarla tamamen temizliyor, geri dönmeyecek şekilde veri tabanından silindiği için sıfırlanmış ⚙️ kalan veriler de temizlenmiş ⚡