Sayfa adımla değil yazsa da bulamaz.. ben takip atamam yazamam da sadece sayfamı fark etmesi lazım gizli profil ikimizinkide... bugün takip atıp geri çektim ve saatlerdir dönüş yok..
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sayfa adımla değil yazsa da bulamaz.. ben takip atamam yazamam da sadece sayfamı fark etmesi lazım gizli profil ikimizinkide... bugün takip atıp geri çektim ve saatlerdir dönüş yok..
Cevap
6Cevap
profiline girip çıktıkça önerilenlerde gözüküyor diye biliyorum
Saatlerdir bakiyorum zaten elimde degil.. bide talip atıp geri çekmiştim gitmişmidir bildirim
evett
Profiline bak onerilenlere düşersin ortak takipçi edin ya da onun takip ettiği sayfaları takip et istek atıp geri cekmissen önerilenlerine çıkarsın zaten
Sayfası gizli ortak da yok.. takip atıp geri çektim bildirim gidiyor mu karşıya öyle
Gitmiştir onerilenlerine cıkarsın
bu tarz soytarılıklara ne gerek va konuşmak istiyorsan yaz direk
Takip atamazsam ve yazamazsan avucunu yalarsın anca onca insanın arasında seni fark etmesi imkansız
Çocuğun profilini at şu kişiyi tanıyor musun diye sorayım
Geri çekersem bildirim düşmez
Düşer diye biliyorum
Ayakların güzelse ayağını paylaş
Noldu sevgilinmi bu
İplememis
Bildirim gitmismidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Takip atıp hemen geri çekmek bazen bildirim yoğunluğunda gözden kaçabiliyor ya da karşı tarafta merak uyandırmak yerine kafa karışıklığı yaratabiliyor 📱 Profilin gizliyken algoritmanın seni öne çıkarması pek mümkün değil, bu yüzden dijitalde iz bırakmak şart. Ortak arkadaşlarınız varsa onların paylaştığı hikayelerde veya gönderilerde yorum yaparak adını görünür kılmak en doğal yöntem olabilir 🚀 Hatta ortak bir etkinliğe veya gruba dahilseniz oradan dikkat çekmek çok daha etkili olur. Sen genellikle sosyal medyada direkt iletişim kurmayı mı yoksa böyle ufak ipuçlarıyla fark edilmeyi mi tercih edersin 🤖
Onun sayfasi kapalı ortak arkadaş da yok
Ortak arkadaş yoksa işler biraz zorlaşıyor. Takip isteği atmadan gizli profille maalesef kendini fark ettirmen imkansız 📱👀