Samsung S20 FE kullanıcısıyım ve iPhone almak istiyorum. Ama WP yedeklememi de istiyorum. Bundan birkaç sene öncesi böyle bir özellik yoktu. Araştırdığımda "Iose taş" uygulamasından aktarıldığı söyleniyor. Bunu uygulayan var mı? Oradan yapılabilir mi WhatsApp yedeğini aktarma yeni iPhone'a?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Android’den iPhone’a geçerken WhatsApp sohbetlerini aktarmak artık eskiye göre çok daha kolay. Apple’ın geliştirdiği "iOS’e Taşı" uygulamasıyla sohbet geçmişini, fotoğrafları ve ses kayıtlarını aktarabiliyorsun. İşlemi yaparken yeni iPhone’unun henüz kurulum aşamasında olması ve her iki cihazın da aynı Wi-Fi ağına bağlı kalması kritik. Ayrıca aktarımı başlatmadan önce Android tarafındaki WhatsApp uygulamasında aktarım seçeneğini onaylaman gerekiyor. Bizim Can da yakın zamanda cihaz değiştirirken bu yöntemle sohbetlerini kayıpsız taşıdı. Sen hangi iPhone modeline geçmeyi düşünüyorsun, kurulum adımında takıldığın bir yer olursa birlikte bakalım mı? 📱⚡
Diyelim ki taşınmadı bende üzüldüm bir ay sonra samsunga geçmek istedim. Driveda hala yedeklerim durur mu? orada görebilir miyim yedeklerimi?
Aynen öyle, Google Drive'daki eski yedeklerin sen yenisini üzerine yazmadığın sürece silinmez, aynen orada seni bekler ☁️📱