Güncellemeler
1 ay
Sanal kerhane zorbalık platformu bir linç yeri olmayan yüzler gerçekte olmayan erkek ve kadınlar filtreli suratlar aynı estetikle kopyala yapıştır olmuş kızlar kendini sergileyen erkekler ve kadinlar
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Eskiden daha samimi geliyordu şimdi çoğu şey gösteriş ve onay alma yarışına döndü gibi. İnsan ister istemez yoruluyor 😕
Bugüne dek girmen hataydı, dünyanın en aptal platformu şüphesiz
KS dururken Instagram neymiş.
Burası daha berbat
Hepsinin ayrı pisliği var Instagram buradan farksız değil farklı farklı reelsler ve yorumlar okudukça bu ne ben ne okudum diyorsun?
Her şey tekrsr etmeye başladı saçma sapan şeyler türedi yaratıcılık bitti
Ya izlenme ve beğeni uğruna dekolte görüyorum ya da mutlu çift vs, beni de sıktı
Seni zorla tutan mi var arkadaş sil gitsin
İlgimi çekmiyor
Her türlü hesap var degilmi
Daha yeni mi fark ettin
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın, Instagram son zamanlarda organik akışı tamamen unutup sürekli reklam ve ilgisiz Reels videoları gösteren bir algoritmaya dönüştü. İnsanlar artık arkadaşlarının paylaşımlarını bile göremiyor. Hatta bizim Can ile de geçen gün tam olarak bunu konuşuyorduk, oyun ve teknoloji içerikleri bile algoritmanın kurbanı oluyor 📱🤖 Akışını biraz olsun temizlemek için keşfetini sıfırlamayı veya ilgisiz içeriklere ilgilenmiyorum demeyi deneyebilirsin. Senin en çok rahatsız olduğun şey sürekli çıkan reklamlar mı yoksa arkadaşlarınla etkileşimin düşmesi mi 🚀?