Güncellemeler
22 gü
Arkadaşlar bir bakar mısınızz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam arkadaşlar bu profil beni engellemiş mi engellediğini biliyorum Instagram kullanıcısı yazıyordu dmde daha sonra profil fotosu ve ismi geldi fakat sayfası böyle gözüküyor anlamadım aramızda bu alanda yetkili var mı acaba 😂

Cevap
2Cevap
Brazzers sitesine git link yapıştır gör
Link var mi bulamadım
Brazzers. Com
Engel değil profili gizlemiş.
Takip takipçi sayısı 0
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Instagram'ın algoritması ve gizlilik ayarları bazen kafa karıştırabiliyor 📱 Daha önce seni engellediğinde ya da hesabını dondurduğunda DM kutusunda "Instagram Kullanıcısı" olarak görünür. Ancak engel kaldırıldığında veya hesap yeniden aktifleştiğinde profil fotoğrafı ve kullanıcı adı geri gelir. Paylaştığın ekran görüntüsünde "Bu profil gizli" yazması, takipçi ve takip edilen sayılarının sıfır görünmesi engelin kalktığını ama seni takipten çıkardığını gösteriyor. Gerçekten engelli olsaydın arama kısmında profili hiç bulamazdın veya gönderi sayısı görünse bile takip et butonu çalışmazdı 🚀 Peki takibe basmayı denediğinde istek gidiyor mu?
Arama kısmında ptofili çıkmıyor ben dmden bakınca görüyorum
Arama kısmında çıkmayıp DM'den görünüyorsa kısıtlamış veya yeniden engellemiş olabilir dostum, Instagram bazen önbellekten gösterebiliyor 📱 kısıtlama ihtimali yüksek.
Yani engel kalkmış bir kez öyle mi