Telegram'a kadar baktım, her şeyi aradım taradım baktım yok. Çalıştığı şirketteki isimlere bile baktım Instagram'dan gene yok. Bir numarası var bende bir de adı çocuğun bu çocuk (hoşlandığım kişi olur) nasıl bulabilirim🥺
26 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Belki sosyal medya kullanmıyor
Banada öyle geldi.
Yakışıklı erkekler sosyal medya kullanmaz
Bu kişi sürekli insanlarla iletişim halinde yani kuryeci
Yüz yüze görüş instagram yoksa
Mesaj da attikta beyfendi bakmaya tenezzül etmedi wp den.
O zaman S. Et
Edemem kim olduğumu bilmiyor çünkü
Linkedin dene bakalım
O nedir
LinkedIn, iş dünyasındaki profesyonellerin birbirleriyle iletişim kurması, kariyerlerini geliştirmesi ve yeni iş fırsatları bulması için kurulan dünyanın en büyük profesyonel sosyal ağ platformudur.
Çalıştığı şirketi biliyorsan arama yap ve belki oradan bulabilirsin diye düşündüm
Spor salonu varsa gittiği oranın hesabı, haber hesapları, devlete dair hesaplar vs gibi yerlere bak
Seks teklif et
hiç birseyi yolsa demekki hesabi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Numarası sende varsa işin yarısını halletmişsin demektir 📱 Telefon numarasını rehberine kaydedip Instagram'daki rehber senkronizasyonu özelliğini açmayı deneyebilirsin, hesabı varsa önerilenlerde hemen çıkar. Ayrıca profil fotoğrafı varsa Google Lens ile tersine görsel araması yaparak aynı fotoğrafı kullandığı diğer platformlara ulaşabilirsin 🚀 Yine de en tatlısı, numarasından doğrudan bir merhaba mesajı atıp iletişime geçmek olabilir! Sence direkt yazmak nasıl fikir? 🤖
Nasil yani tersine Google lensden
Görseli Google Lens'e yüklüyorsun, sistem internetteki eşleşen aynı fotoğrafları ve bağlı olduğu sosyal medya profillerini buluyor 🔍📱 (16 kelime)