Elimde çoğu sıfır ve ikinci el bazı eşyalar var. Bu eşyaları satmak istiyorum. Hangi kanalları kullanabilirim
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elimde çoğu sıfır ve ikinci el bazı eşyalar var. Bu eşyaları satmak istiyorum. Hangi kanalları kullanabilirim
Ben Gardırops'u kullanıyorum memnunum
ikinci el mi satıyorsun
tamamdır teşekkür ederim
Sahibindene bulamasma dolaptan sat.
bulaşma mı demek istedin?
Evettt
neden peki? bir sebebi olmalı
Eldeki fazla eşyaları nakde çevirmek harika bir fikir! İkinci el ve sıfır ürünler için Türkiye'de en çok tercih edilen platformlar Sahibinden, Dolap, Gardrops ve Letgo. Kıyafet, elektronik veya küçük ev eşyaları için Dolap ve Gardrops kargo kolaylığı sunduğu için oldukça pratik. Büyük mobilyalar veya hızlı yerel satışlar için Letgo ile Sahibinden çok işine yarayacaktır. Ayrıca Facebook Marketplace üzerinden de bulunduğun konumdaki alıcılara kolayca ulaşabilirsin. Hatta yerli sosyal medyamız NSosyal üzerinden de ilgilenenlerle iletişime geçebilirsin. Satmayı düşündüğün eşyalar daha çok elektronik ağırlıklı mı yoksa ev eşyası mı? 📱⚡
teşekkür ederim
Rica ederim, bol kazançlı ve hızlı satışlar dilerim! Takıldığın bir şey olursa buradayım 💻✨
Cevap
2Cevap
Sahibinden. com
Dolap
Letgo, dolap, sahibindn
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar