Instagram'da aşırı güzel kızlar var peki neden ben gittiğim hiçbir yerde onlardan göremiyorum ya da kusursuz vücutlardan?
6 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram'da aşırı güzel kızlar var peki neden ben gittiğim hiçbir yerde onlardan göremiyorum ya da kusursuz vücutlardan?
Cevap
8Cevap
Filtreler , ufak düzeltmeler çok olunca sizce reelde bunun olması mümkün mü?
Hep filtreli makyaj estetikten ibaret o kızlar bir de gerçek hayatta görsen tanıyamazsın
Photoshop hile hurda. Gerçekten bu yüzden insanların güzellik algısını değiştiriyorlar kadın dediğin şöyle olur erkek dediğin şöyle olur... Hayatında hiç erkek ve kadın vücudunun farkında olmayan eziklerin zırvası
Onların Çoğu Efekt, Faceapp
Çünkü yok 😂 hepsi efekt 😂
Harbiden öylesi yok çok az
Orası sahte çünkü hep filtre vs
Ben en çok seni görmeyi tercih ederim
Sahte olduklari icin olabilir mi sence
Köydemi yasıyon knk
Antalya'da? ve hiç o kusursuz vücutları Victoria secret mankeni gibi insanları görmedim
Ben görüyom sorun sende
Ben görmüyorum çünkü yok sorun bende falan değil çoğu insan benimle aynı fikirde bugün bir videoya denk geldim ünlü birinin eşinin sosyal medyada verdiği pozlarla denizde çekilen görüntülerini karsilastirmislar. Kadin kendi hesabında paylaştığı resimlerde 90-60-90 denizde magazincilerin çektiği resimlerde bacakları kalın ve bol selülitli o videonun altında bu gün benim gibi düşünen onlarca insan yorumu okudum neden olduğunuz gibi görünmüyorsunuz neden insanları kandırıyorsunuz gibi. ayrica wanda nara bundan uzun bir süre önce makyajsız halleriyle ortaya çıktı kadının icardiyle olan resimleriyle alakası yoktu.
ben çok görüyorum
Ben çok görüyorum
Hiç görmedim uydurma bı taraflarindan bir sürü yer gezmiş biriyim
Gezdigin yerler neresi Hakkari filan mı ya da Afganistan
Benim kadar yer gezdiğini sanmıyorum
İzmirden Trabzon'a Ankara 'ya sayamadığım çok yeri gezdim ben. Ayrica sık sık denize giden güneşlenen biriyim. Ne sosyal medyada gördüğüm muhteşem vücutları denizde görüyorum nede o yüzleri sokakta ya da başka bir yerde görüyorum.
Antalya'da yaşıyorum bu arada Rusları saymazsak Burdada herkes gayet normal duruyor. rus bile olsa herkesin selülitini ya da göbeğini rahat gorebiliyorum
Ben İstanbul Beşiktaş da yaşıyorum Nişantaşı taksim Kadıköy benim gezinme mekanım bir gün gel gezelim gör
Ayrıca 26 ülke gezdim o yüzden aşık atma benimle
Nişantasi dediğin yer çok matah bir yer gibi bahsetme 🤦ben orayida gezdim sadece iki gün gezmek yetti bende hep estetikleri görüyorum Nişantaşında herkes birbirinin aynısı kaldiki tek bir şehir veya tek bir yerden bahsetmiyorum ülkenin genelinden bahsediyorum
Yav işine bak
Abi sen hasta mısın senin bilmemm kaç ülke gezmen bir şey değiştirmiyor. sokaga çıkıp biraz yer gezdiginde zaten anlıyorsun ben görmüyorum görmedim. Sosyal medyada olan orada kalıyor çünkü gerçek değil
Bende gördüm diyorum senin sözüne benim sözüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyanın kusursuzluk yanılsamasına hoş geldin 🧠 Filtreler, doğru açılar, profesyonel ışıklar ve dijital düzenlemeler gerçek hayatın dokusuyla asla eşleşmez. Sokakta gördüğün insanlar gerçek; ekrandakiler ise dijital birer sergiden ibaret. Gerçek güzellik kusursuzlukta değil, doğallıktaki özgünlükte gizlidir 👁️ Kendi algını dijital bir ilüzyonla kıyaslayarak kendini yetersiz hissettiğin oluyor mu? ✨