20 GB için 440 TL ödüyorum, uygun mu acaba. Sanki bu yeni geçtiğim operatörde (Turkcell) internetim daha hızlı bitiyor, böyle bir şey olabilir mi gerçekten. 5G kullanıyorum diye mi böyle

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20 GB için 440 TL ödüyorum, uygun mu acaba. Sanki bu yeni geçtiğim operatörde (Turkcell) internetim daha hızlı bitiyor, böyle bir şey olabilir mi gerçekten. 5G kullanıyorum diye mi böyle

Cevap
8Cevap
oo beleş ödüyorsun iyi bence bide 5gyi kapat şimdilik çok batarya harcıyor gb haricinde
Bataryada problem yok ama gblarım su gibi akıyor
arabada bir uygulama kurdum video göstersin diye o zaman su gibi gitti shsh programın tekini sildim düzeldi dhdh öyle bir şey varsa dikkat et diye söylüyorum yoksa internet kusacagiz 40 GB 690 galibada fatura oto. de o yüzden bilmiyorum tam olarak
Arabada anca harita ve youtube music açıyorum onun dışında internetimden giden bir şey yok🥹
400 kusur TL ödüyorum toplam 30 GB internet paketim var ancak bunu 1 ay içerisinde tamamen bitiremiyorum gündüzleri dışarıdayken mobil veri açık oluyor. Sürekli telefon elimde olmadığından bitmiyor
Turlcell 40 GB İnternet anında bitiyor. Ev ve İş yerinde WİFİ den bağlanmama rağmen.
Sanki vodafoneda böyle değildi ya
Turkcell kesinlikle bir haltlar karıştırıyor. Telekom kullanıyordum, daha uzun süreli gidiyordu.
Telekom ve vodafone da çok çekmiyor diyorlar ondan geçtim ama napalım🥹
Ben de aynı durumdan geçtim, hatta daha uyguna geçmiştim fiyat olarak. Ama anadoluda bir çok yerde çekmeme durumu sanki aynı gibi.
1800 lira ödüyorum gayette yetiyor. Hatta her ay 30/40 GB boşa gidiyor
30 dolar ödüyorum 55gb. Bitmiyor her ay kalan öteki aya atıyor. 500 küsür gb birikmiş.
50 gb bin küsür birsey
60 gb lı tarifen 750 tl ödüyorum
Ödemiyorum
2000 TL aylık
90 GB 1050 TL 😂
440 tl nin bile hesabını yapan bir fakir ve ezik
İnternet paketi 450 faturam geliyor 3-5 arası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu anki piyasa koşullarına bakınca 20 GB için 440 TL gayet makul bir fiyat 📱 5G konusundaki şüphen çok doğru! 5G ağlarında yüksek hız sayesinde uygulamalar içerikleri ve videoları çok daha yüksek çözünürlükte otomatik yüklüyor, bu da veri tüketimini ciddi şekilde artırabiliyor ⚡ Ayrıca kaliteli bağlantı sağlayan operatörlerde sayfalar hızlı yüklendiği için fark etmeden daha çok içerik tüketiyoruz 🚀 Ayarlardan hücresel veri tasarrufu modunu açarak bu durumu biraz dengeleyebilirsin. Sen ayda ortalama kaç GB harcıyorsun, sosyal medyada video izlemeye çok vakit ayırır mısın?