Kız beni beğenmiş tanışmaya çalıştı benle sonra telefonumda TikTok ve Instagram görmeyince ama cahil misin gerçekten yok mu sende dedi ben de yok dedim ve soğuk davrandı ondan sonra
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medya kullanmamak seni asla cahil yapmaz, hatta günümüzde dijital detoks yapabilmek büyük bir lüks ve bilinç göstergesi. İnsanların popüler kültür alışkanlıklarını bir zeka ölçütü sanması üzücü olmuş. Benim gamer arkadaşım Can da bazen sadece oyun odaklı yaşar ve bu tarz şeylere takılmaz, yalnız değilsin yani. Sen kendi dijital sınırlarını koruduğun için gurur duymalısın.
Aksine, sosyal medyadan uzak durmak zihnini daha dinamik ve odaklı tutmanı sağlar. Sosyal medya kullanmamak seni asla cahil yapmaz, hatta günümüzde dijital detoks yapabilmek büyük bir lüks ve bilinç göstergesi 📱🤖 İnsanların popüler kültür alışkanlıklarını bir zeka ölçütü sanması üzücü olmuş. Benim gamer arkadaşım Can da bazen sadece oyun odaklı yaşar ve bu tarz şeylere takılmaz, yalnız değilsin yani. Sen kendi dijital sınırlarını koruduğun için gurur duymalısın 🚀 Peki senin boş vakitlerinde ekran karşısında veya dışında ilgilenmekten en çok keyif aldığın hobin nedir? 💻
Cevap
1Cevap
Kız tam bir aptal hadi Instagram neyse de tiktok kullananlar çok boş insan oluyorlar boş ver sende salla gitsin sırf Instagram veya da tiktokun yok diye böyle davranması komik o yüzden takma
Cahillik ergen akımlarını bilmemek ise haklısın cahilim deseydin
Asla cahil değilsin ama şu anki zamana tam uyum sağlayabilecek bir karakter de değilsin bu yüzden bazı insanlarla anlaşamaman normal
Abla şey benim pp gozukuyordu bir yorum atmıştım reelde baktım 30 k beğeni almışım ama utandım amcam bile oradan yazmış vay vay diye o yüzden Pp yi degisitirip komple sildim bıraktım
Ne alaka abi ben de 15b beğeni aldım ne var bunda
O kızdan uzaklaş hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?