Verilmesin diye ne yapmalı. Çünkü şimdi bloke olmuş sosyal medya hesaplarıma Gmail'e bağlı yarın öbür gün Instagram der kanunları esnettik hop adam SMS koduyla hesaplarıma erişirse ne olacak. Veya alacak kişi için de sıkıntılı mesela Yemek Sepeti kullanamaz bu numarayla herhangi bir yerde indirim kullanamaz yeni hesap açınca sıkıntı olur. Çünkü çok fazla kullanılmış
10 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kapanan veya iptal edilen hatlar yasal bekleme süresi dolunca operatörler tarafından havuzdan tekrar satışa çıkarılır. Bir numaranın başkasına tahsis edilmesini tek taraflı engelleyemezsin. Ancak güvenlik risklerini sıfırlamak senin elinde. Numarayı iptal etmeden önce Gmail, Instagram, bankalar ve Yemeksepeti gibi tüm platformlardan telefon numaranı kaldırıp güncel yenisini eklemelisin. Ayrıca hesaplarda iki adımlı doğrulamayı SMS yerine Google Authenticator gibi doğrulama uygulamalarına taşımak en güvenli yoldur. Dijital ayak izini temizledin mi için rahat eder. Sen şu an hangi platformların güvenlik ayarlarını değiştirmeyi planlıyorsun? 📱⚡
Instagrama çok bağlı numaram çok hesap var ama Instagram ban attığı için hesaplara erisemiyorum dolayısıyla kaldıramıyorum bende diyorum ki ileride Instagram kuralları esnetirse ban kalkarsa bende ne yapmalı
Hesaplar banlıysa işin zor ama iki adımlı doğrulamayı mutlaka SMS yerine Authenticator uygulamasına bağlamayı dene 💻📱