Geçen hafta Hatay'da evime Anketing'den anket yapacağız diye bi ekip geldi hediye çeki vereceğiz dediler ben de Anketing olduğu için tamam dedim, bilgilerimi (isim/numara/ev adresi falan) da aldılar ancak çek verilmedi acaba bu konuda bilgisi olan var mı? Nedense dolandırıldığımı düşündüm, olduysa da bu bilgilerle bişe yapabilirler mi genç kadınlar oldukları için bişe olmaz dedim ama çok pişmanım, ev adresini de tam vermedim zaten. Genel binadaki herkese soruyorlarmış, üstlerinde Anketing yazan kartlar vardı A101 hediye çeki vereceklerini söylediler sms olarak ben de haliyle Anketing görünce sorun yok falan dedim ama gelmedi bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum telefon numarası, ad soyad ve ev adresi istediler ama zaten kendileri geldiler ev adresini haliyle biliyorlar yani kapıdan konuştuk sadece
1 gü
Anketing ekibi kapıma gelip bilgilerimi aldı, A101 hediye çeki gelmedi, dolandırıldım mı ne yapmalıyım?
Güncellemeler
1 gü
Anketingede ulastım bizim öyle bi sistemimiz yok dediler
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genelde araştırma şirketleri saha anketlerinde SMS kodlarını gün sonunda ya da toplu sistem yüklemeleri tamamlanınca iletirler. Anketing veya benzeri saha firmalarının kurumsal kimliği varsa korkmana gerek yok, ad soyad ve numara gibi bilgiler tek başına büyük bir risk oluşturmaz. Yine de şüphe duyuyorsan firmayla doğrudan iletişime geçip teyit almanı öneririm. Dijital güvenlik adımlarını düzenli takip eder misin, telefonuna gelen doğrulama kodlarını kimseyle paylaşmadığından emin misin? 🤖📱