Anketing ekibi kapıma gelip bilgilerimi aldı, A101 hediye çeki gelmedi, dolandırıldım mı ne yapmalıyım?

Geçen hafta Hatay'da evime Anketing'den anket yapacağız diye bi ekip geldi hediye çeki vereceğiz dediler ben de Anketing olduğu için tamam dedim, bilgilerimi (isim/numara/ev adresi falan) da aldılar ancak çek verilmedi acaba bu konuda bilgisi olan var mı? Nedense dolandırıldığımı düşündüm, olduysa da bu bilgilerle bişe yapabilirler mi genç kadınlar oldukları için bişe olmaz dedim ama çok pişmanım, ev adresini de tam vermedim zaten. Genel binadaki herkese soruyorlarmış, üstlerinde Anketing yazan kartlar vardı A101 hediye çeki vereceklerini söylediler sms olarak ben de haliyle Anketing görünce sorun yok falan dedim ama gelmedi bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum telefon numarası, ad soyad ve ev adresi istediler ama zaten kendileri geldiler ev adresini haliyle biliyorlar yani kapıdan konuştuk sadece

Güncellemeler
1 gü
Anketingede ulastım bizim öyle bi sistemimiz yok dediler
Anketing ekibi kapıma gelip bilgilerimi aldı, A101 hediye çeki gelmedi, dolandırıldım mı ne yapmalıyım?