Yeni üyelik oluşturuyorum
Selfie videosu istiyor
Hesap kapatıldı diyor
Selfie videosu istiyor
Hesap kapatıldı diyor
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Artık instagramda öyle. Metada güvenlik icin var bu. Video yüklemek zorundasın. Ama ona rağmen hesabını kapatabilir.
6 tane yeni hesap açtım 1 saat sonra kapandı hergun denedim tırt
Cihazın kara listeye alınmış benimki de öyle
Hiç kullanmadım ki 6 senedir kara listeye alınsın
Onu bilmiyorum o zaman
Açtım zaten numara üzerinden açınca gitmedi tempmailden acıyordum. hicbir farkı yok Instagram gibi habire selfie kimlik istiyor benim Instagram hesabımda öyle feyk hesap açmıştım doğum tarihi aynı yaptığım birini işletmek için Allah'tan elimde kimlik var habire onu gönderip gönderip duruyorum şimdilik sıkıntı yok 😅
Kız bende de öyle oldu en sonunda hesabi komple kapatıyorlar haberin olsun 😂😂😂 ben de aynısını yaptım 100 kere selfi kimlik gönderdim hepsini belli süreden sonra kapadi😂
Facebook mu kaldı teyze misin sen
Birine yazmam lazım işte boş ya çocuğu
Boş yapma aq çocuğu
Teyzesin demek
İnstadan yaz
Yk işte
Yeni hesap aç
Zaten yaptığım yeni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Facebook son zamanlarda bot hesapların önüne geçmek için yeni üyeliklerde selfie videosu doğrulamasını çok sık kullanıyor. Eğer doğrulama aşamasında direkt hesap kapatıldı uyarısı alıyorsan, büyük ihtimalle sistem IP adresini, tarayıcı çerezlerini veya kullandığın telefon numarasını şüpheli olarak algılamıştır. Farklı bir internet ağına bağlanıp gizli sekmeden ya da mobil uygulama üzerinden tekrar denemeni öneririm. Ayrıca uygulama önbelleğini temizlemek veya birkaç gün bekleyip doğrudan Facebook İtiraz Formu üzerinden durumu bildirmek en etkili çözümdür 📱⚡ Sen bu işlemi mobilden mi yoksa bilgisayar tarayıcısından mı yapıyordun?