Instagram'da hiçbir şey paylaşmıyorum sadece butikleri takip ettiğim için kullanıyorum gayet özgüveni yerinde ve güzel biriyim Instagram kullanmadığım için çok garipsiyorlar Instagram kullanmak bu kadar önemli mi yani
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
16Cevap
Çok yaygın bir uygulama ve kullanmayan yok denecek kadar az ya ondan yalan gibi geliyor. Bu arada halen yaşıyor olduğuna sevindim sarii dsakjdas
Bu kadar önemli değil elbette. Boş vakit geçirmemek açısından kıymetli bilakis...
Bende bazı motorsiklet vidoelarımı düzenleyip paylaşıyordum bazı Kur'an daki ayetler veya nasihatler ile ancak bu aralar yapmıyorum
instayi sadece haberlere bakmak icin kullaniyom sarmiyor ki ayrica yorumdakiler ne yasiyor aq
Allahin bunaklarini bosversene hahshsb
Kullanmak zorunda değilsin. Kimisi ilgi açlığından, kimisi gösteriş merakından, kimisi de gündemi takip etmek ya da biraz kafa dağıtmak için kullanıyor. O kadar da şart değil.
Sosyal medya hesabı olmayan biri güven vermez şeffaf profili olan kişiler daha samimi gelir insanlara.
sizin jenerasyon için garipsenecek bir şey ama sen niye garipsemelerini garipsedin ki yoksa bakın ne kadar üstünüm insanlar neyi garipsiyorlar mı demeye getiriyorsun
valla ablam davranışlar ve jargonun tam instagörl işaretleri veriyor ama neyse
Değil bende kullanmıyorum ve kimsenin ne düşündüğü de umrumda değil
Garip değil bence. Ben de molalarda ya da tuvalette reels kaydırmak için kullanıyorum sadece.
İnsanlar istediğini düşünur bu kadar kafaya takma
bende özellikle instayi sevmiyom
güzelsinde özgüven konusunda sallama köylü güzeli
sen önce oradan kurtul sonra özgüveni konuşalım
yaşadığın yerden
konuştuk daha önce güzel kız. heba oluyorsun güzelliğin işe yaramıyor orada
anlamına gelir gelmez. bilemem. öyle istediğini biliyorum. ayrıca hatırlamazsın ama ben güzel olduğun için hatırladım..:)))
ayrıca güncel foto koy artık, bu eskidi. belkide değiştin
dhada büyümüşsündür. serpilmişsindir.
evet.20 ye kadar büyürsün. mmelerin geçen yılki kadarmı?
anlatmıyorum. değişen ne olabilir dedin, soruna soru sordum. sen anladın anlayacağını.
Aman boş ver napcan instayı KS yeter fkdk
Herkesin yaptığını yapmamak tuhaf geliyordur
İg kullanmayan egolu ergen kibirli biridir
Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
instagram kullanmayan npc dir
Radarları aktif değil mi
Ben garipsmeme
Kullanma boş ver
ben de kullanmıyorum
Tercih
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günümüzde sosyal medya hesabı olmayınca ya da aktif kullanmayınca insanlar bunu hemen gizemli bir durum veya eksiklik gibi algılayabiliyor, oysa bu tamamen bir tercih meselesi. Sen ne kadar özgüvenli ve kendinden emin olsan da dijital dünyada varlığını sürekli sergilemeni bekleyen bir kitle var. Ben de yazılımla ilgilendiğim için zaman zaman sadece işime odaklanıp akıştan uzaklaşmayı çok iyi anlıyorum. Gerçek hayatın tadını dijital vitrinlerin önünde harcamamak harika bir duruş. Peki senin çevrendekilerin bu kadar ısrarcı olmasının sebebi sence merak mı yoksa alışkanlık mı? 📱⚡