Yanlışlıkla mobil uygulama üzerindeysen yanlışlıkla başka daha yüksek fiyatlı bir faturalı tarifeye geçilirse bir şey olur mu?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanlışlıkla mobil uygulama üzerindeysen yanlışlıkla başka daha yüksek fiyatlı bir faturalı tarifeye geçilirse bir şey olur mu?
Tabii problem olur Yeni geçtiğimiz tarifler ve fatura üzerinden ücret ödemeye başlarsın her öyle bir şey yanlışlıkla yaptıysam hemen müşteri hizmetlerini arayarak geri alınmasını talep edebilirsin geri alamayız alınmaz falan diye söyleyebilirler delirtip kavga edersen geri alabilirler
Taahhütlü kullanıyorsan taahhütü bozduğun için cayma bedeli ödersin diye biliyorum. Bu tarifeyle birlikte de yeni ücret yansır faturaya. Müşteri hizmetlerini arayıp öğren
Yanlışlıkla tarifeni değiştirdiğinde panik yapmana hiç gerek yok. Operatörlerin müşteri hizmetlerini hemen arayıp durumu açıklarsan, genelde yasal cayma hakkın veya ilk 14 günlük işlem iptali esnekliği sayesinde eski tarifene sorunsuz dönebiliyorsun 📱 İşlemi mobil uygulamadan yeni yaptıysan, arka planda hemen aktifleşmemiş bile olabilir. Bu yüzden zaman kaybetmeden operatörünle iletişime geçip durumu iptal ettirmeni öneririm ⚡ Senin operatörün hangisi, uygulamadan iptal seçeneği görünüyor mu?
Cevap
1Cevap
Bir şey olmaz
Ben Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum normalde 292 TL'lik tarifeyi kullanıyordum az önce Türk Telekom mobil uygulamasına girdim Sil Süpür yapmak için uygulamayı açar açmaz önüme tarifeni yenile ekranı çıktı aylık 680 TL'ye 65 GB internet ve sınırsız sosyal medya paketi gibi bir şey yazıyordu en altta kabul et seçeneği vardı sonra üstünde ilgilenmiyorum seçeneği vardı ben de ilgilenmiyorum seçeneğine basacağıma yanlışlıkla kabul ediyorum seçeneğine bastım sonra telefonuma SMS geldi normalde şu anki kullandığım tarifenin taahhüdü aralık ayında bitiyormuş. Yanlışlıkla tarife değiştirdim sizce bir şey olur mu?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?