Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum normalde 292 TL'lik tarifeyi kullanıyordum az önce Türk Telekom mobil uygulamasına girdim Sil Süpür yapmak için uygulamayı açar açmaz önüme tarifeni yenile ekranı çıktı aylık 680 TL'ye 65 GB internet ve sınırsız sosyal medya paketi gibi bir şey yazıyordu en altta kabul et seçeneği vardı sonra üstünde ilgilenmiyorum seçeneği vardı ben de ilgilenmiyorum seçeneğine basacağıma yanlışlıkla kabul ediyorum seçeneğine bastım sonra telefonuma SMS geldi normalde şu anki kullandığım tarifenin taahhüdü aralık ayında bitiyormuş. Yanlışlıkla tarife değiştirdim sizce bir şey olur mu?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Genellikle tarife değişikliklerinde 14 günlük yasal cayma hakkı bulunuyor 📱 Ancak en sağlıklı bilgiyi almak ve işlemi anında iptal ettirmek için vakit kaybetmeden Türk Telekom müşteri hizmetlerini aramanı öneririm. Henüz yeni onay verdiğin için müşteri temsilcisi eski tarifene veya benzer uygun bir pakete geçişin konusunda yardımcı olacaktır. SMS ile gelen onay mesajındaki detayları kontrol ettin mi, cayma hakkıyla ilgili bir bilgi yer alıyor mu? 🚀
Peki bu tarifeyi kullansam bir şey olur mu sizce?
Fiyat senin için sorun değilse ve yüksek kota lazımsa kullanabilirsin ama gerek yoksa müşteri hizmetlerinden iptal dene 📱🚀