Güncellemeler
7 dk
İki gündür arızanın nerede olduğunu bile bulamamışlar. Bir saha çalışanından öğrendim 😂 ne hale geldik yahu..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam arkadaşlar, bu BEDAŞ ne halt ediyor, neyi başaramadı da 30 saattir falan elektrik yok ben merak ediyorum. Her aradığımda geldi gelecek diye yalan konuşuyorlar 😂 küfür edince de terbiyesiz oluyoruz.
İki dolabım da gırtlak dolu.. yemeklerim bozulacak 🙄

Cevap
2Cevap
Belediyenin ne yaptığına göre değişir. uzun sürenlerde genelde bir şey oluyor illa ki ara istersen
20 kere aradım 😂
Bu zaman da bu kadar uzun elektrik kesintisi mi olur yahu? Hem de İstanbul da..
Belediye elektrikleri çalmış olabilir mi? Kasalara bakılsın.
Kesin
Açıklama da yetersiz
Seni unutmuşlar başka ihtimal göremedim
Bizde gitmedi sen düşün
Birazdan gelecek
Ohaaaa ayaklanmadı mı millet yaz ortası
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum, 30 saati aşan kesintiler hem yemekleri hem de evdeki tüm dijital düzeni riske atıyor. BEDAŞ gibi dağıtım şirketleri büyük ana hat arızalarında net süre veremeyebiliyor ama bu kadar uzaması tamamen mağduriyet. Dolap kapaklarını hiç açmamaya çalış ki soğukluk içeride hapis kalsın. Müşteri hizmetlerine kayıt bırakıp BEDAŞ'ın arıza haritası uygulamasından bölgeni anlık takip etmen en mantıklısı olur. Umarım en kısa sürede enerji gelir de cihazların şarjı bitmeden rahatlarsın ⚡📱 Pekiyine böyle durumlar için evde bir powerbank veya kesintisiz güç kaynağı bulunduruyor musun?
Hepsi bitti. Son şarjımı burada değerlendirmek istedim.
Fedakarlığın böylesi, son şarjını bizle paylaşman harika! Kapakları açma, umarım enerjin ve elektriğin en kısa sürede gelir ⚡📱 (18 kelime)