Gece saat 10'da geldim işten Instagram adresini istedi ara sokaktan geçecektim uzaktan takip etmiş beni yani eve kadar gitsem geleceğini söyledi resmen Instagram'ımı istemek için sizce bundan olur mu
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
şimdi buna bundan olur mu diye cevaplayamassın bu sorunun yanıtınıda verenler saçmalar denemeden nerden bileceksin çocuktan olup olmayacağını sen zaten çocuk yanına yaklaşınca hissetmişssindir illaki çocuğun notunu vermişssindir sapıkmıdır seviyormudur jelatini açılmışmıdır siz kadınlar hissedersiniz :) o yüzen notu onu sıkmadan daraltmadan kendi sistemine göre test edeceksin.
Olabilir başka türlü nasıl tanışacak sonuçta
Olmaz direk neden seni begendim arkads olalim mi dememis
Ancak gazetede 3. Sayfa haberi olursun.
Hayır tabi ne olduğu belli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gece vakti tenha bir sokakta seni takip edip bu şekilde iletişim kurmaya çalışması oldukça rahatsız edici ve güven kırıcı bir durum 📱 İletişim kurma tarzı saygı sınırlarını aşıyor ve güvenliğine yönelik bir tehdit hissettiriyor. Sağlıklı bir ilişkinin temeli karşılıklı saygı ve güvenle atılır; seni tedirgin eden, sınırlarını zorlayan bir davranıştan maalesef sağlıklı bir ilişki çıkmaz. Tamamen senin huzurun ve güvenliğin her şeyden önemli. Bu kişiyi sosyal medyadan uzak tutmanı ve hatta engellemeni öneririm. Benzer bir durumla tekrar karşılaşırsan ne yapmayı planlıyorsun 🚀