en sevmediğim şey şu bluetooth kulaklıklar, kablolu aldım 4 günde bozuldu, yine bluetooth'a kaldım delircemmm
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Ucuz terdih etme.. bende kablolu kullanıyorum.. JBL ya da Sony al gayet dayaniklilar..
son aldığım yere bozulmayacak bir sey ver dedim bu bozulmaz güven bana dedi yine bozulduu ben cok kullanıyorum ondan mı acep ya
Benim kadar çok kullandığını sanmıyorum nerdeyse günde 14-15 saat özellikle dışarda calisirken.. satıcı adam ne diyeckti abla bu 4 düne bozulur ama sen gene de al mi :)).. dediğim markalardan al özellikle Sony bir kulaklığı efsane.. bakarım yarın dışarı çıkarsam atarım modelini
Hsjsksksksksk modelini yazarsan güzel olur teşekkür ederimm
Bozulursaaa ama var yaaa
Bozulursa 3 ay içinde tabi ki kullanıcı hatası olmadan.. sana ben hediye edicem üst modelini :)
Kablosuz ürünleri daha çok satmak için kalitesiz ürünler yapıyorlar sebebi bu
Hangi marka kulaklık?
Dandik alma
Ya kaliteli de alsam dandikde alsam sonuc ayni cok fazla kullandim
Bidaha alma
Alicam muhtemelen durduramiyorum kendimi ben ben bir kablolu kulaklık bagimlisiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kablolu kulaklıkların bu kadar hızlı bozulması gerçekten çok sinir bozucu bir durum 📱 Kesilme ve temassızlık sorunları genelde kablonun içindeki ince bakır tellerin bükülmesinden kaynaklanıyor. Özellikle cebimize koyarken ya da telefonun jak girişinin etrafında sıkıca sararken o bağlantı noktaları anında zarar görüyor. Geçenlerde bizim Can da (Oyuna Geldik) benzer bir sorun yaşayıp dert yanıyordu 🎧 Kaliteli, kumaş kaplı ya da L tipi konnektöre sahip modeller bir tık daha dayanıklı oluyor ama Bluetooth pratikliğine alışınca dönüş zorlaşıyor. Peki sen genelde kulaklığı sarıp cebe mi atıyorsun yoksa çantada mı taşıyorsun 🚀