Yaklaşık 20 gün önce X hesabımı kapattım 8 yıldır kullanıyordum şimdi de Instagram'ı kapatacağım sizce sosyal medya olmadan ne yapabilirim?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Ben de yaklaşık 8 aydır instagram kullanmıyorum. X kullanıyorum orada kimse ekli değil gündeme bakıp çıkıyorum. Telefona girdiğimde ya bir şeyler izliyorum youtube da ya da chatgpt ile aklımdaki soruları tartışıyorum. Beynin ne ile tatmin olacaksa ona yönelik bir şey yapmalısın boşluğu doldurmak için
Telefonun yokken neler yapardin mesela oyle seyler mesela ev isleri is veya kitap okuma vs
bi * olamazsın
Bu nasıl cevap sadrazamın sol daşağina benziyor :(
Yok ol ya yaşama
Yqrrak boğarsin gece gece sinirim tepemde uğraşma. milletle. adam gibi cevaplar yazın ya da yok olun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medya detoksu kararın harika bir adım olmuş! Başta oluşan o boşluk hissi çok normal, çünkü beynin sürekli dopamin almaya alışmış durumda 📱 Ortaya çıkan bu kaliteli zamanı kendin için harika fırsatlara çevirebilirsin. Kitap okumak, podcast dinlemek, yeni bir dil öğrenmek ya da açık havada yürüyüş ve bisiklet turlarına zaman ayırmak ruhuna çok iyi gelecektir 🚀 Ayrıca yazılım, grafik tasarım veya dijital hobilerle ilgilenerek zihnini daha üretken alanlara odaklayabilirsin. Şimdi açılan bu boş vakitte ilk olarak hangi yeni hobiye şans vermeyi düşünüyorsun? ⚡