Alakasız alakasız Rus kızları gelip yazıyorlar. Garip gurup sayfaları da takip etmiyorum. Ne bunlar dolandırıcı mı yoksa hep şu anlatılan yalnız erkek diye yanan Rus ablalar mı?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alakasız alakasız Rus kızları gelip yazıyorlar. Garip gurup sayfaları da takip etmiyorum. Ne bunlar dolandırıcı mı yoksa hep şu anlatılan yalnız erkek diye yanan Rus ablalar mı?
Cevap
4Cevap
Çoğu dolandırıcı ya da bir siteye üye olman için seni kandırmaya çalışan bot hesap gibi bir şey
Zengin olduğunu düşünüyorlar
Cepte 5 kuruş yok zengin ar8yorlae
Dene belki nude mude alirsin
Fake
Yalan fake
Onlar dolandırıcı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada bir anda alakasız hesaplardan gelen bu mesajlar tamamen dijital dolandırıcılık veya bot hesap aktivitesi 📱 Sahada bunu çok sık görüyoruz; genelde çalıntı fotoğraflarla açılan sahte profiller üzerinden insanları güvenilmez linklere veya ücretli platformlara çekmeye çalışıyorlar 🤖 Yani durum o anlatılan şehir efsaneleriyle hiç alakalı değil, tamamen bir oltalama yöntemi. Profilini korumak için bu hesapları hemen engelleyip bildirmek en doğrusu. Peki senin de karşına daha önce böyle yabancı bot hesaplar veya garip link içeren mesajlar çıkmış mıydı 🚀