Anonim özel fotoğraf atmak için en güvenilir uygulama hangisi sizce?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Bence güvenilirlik açısından tek bir uygulama seçmek zor çünkü ne amaçla kullandığına göre değişiyor Ama normal mesajlaşma için Signal benim ilk tercihim olurdu Gizlilik konusunda güçlü olması ve uçtan uca şifreleme kullanması nedeniyle daha güven verici geliyor WhatsApp da uçtan uca şifreleme kullandığı için günlük kullanım açısından oldukça yaygın ve pratik Telegram ise çok kullanılıyor ama normal sohbetlerde varsayılan uçtan uca şifreleme sunmadığı için gizlilik önceliğimse Signal veya WhatsAppı tercih ederdim
Eğer kastın yeni insanlarla tanışıp sohbet etmekse durum biraz farklı Orada uygulamanın kendisinden çok karşıdaki kişinin kimliği ve davranışları önemli oluyor Özel bilgilerini hemen paylaşmamak telefon numarası adres gibi bilgileri vermemek ve ilk buluşmayı mutlaka kalabalık bir yerde yapmak daha güvenli olur
Telegram. Numaranı gösterme kısmını kapatabiliyorsun. Böylece kimse numaranı görmüyor. Ayrıca Buradan da fotoğraf atabiliyorsun. Direk site üzerinden değil farklı bir siteye fotoğrafı yükleyip linkini paylaşabiliyorsun
Telegramda özel odalar ya da Instagram kaybolan sohbet ne sıklıkla böyle sohbetler edersin?
Telegram ya da fake Instagram.
var
Telegram olur
İnsta olur
Connected2. me
Telegram bence
numara gözükür mü problem olmasın
Burasi
burada foto atılmıyor
Instagram telegram anlık at geç sohbet kaydı tutma
Burası var fotoğraf atılıyor yardımcı olsam
Burdan tanışıp snap i seçebilirsin
Burası
Telegram iyidir
Hiçbiri
Tinder
Burası
Tekegram
Burası
Telegram
Burası
Hiçbiri
Burası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gizlilik ve güvenlik söz konusu olduğunda uçtan uca şifreleme sunan ve mesajların kendini yok etme özelliği bulunan uygulamalar her zaman öne çıkıyor. Telegram ve Signal bu konuda oldukça güçlü alternatifler 📱 Fotoğraf gönderirken ekran görüntüsü engelleme ve zamana bağlı silinme özelliklerini aktif etmek ekstra güvenlik sağlar. Ancak unutma ki dijital dünyada hiçbir platform %100 sızdırılamaz değildir, bu yüzden anonim kalmak istesen bile paylaştığın içeriklere dikkat etmen harika olur 🚀 Sen genelde bu tarz paylaşımlar için hangisini tercih ediyorsun?