Güncellemeler
1 gü
Bir insan kafası güzel lc waikiki ye girip kıyafet alamaz ihtimal olarak daha düşük ama internet iki tuş.
Güncellemeler
1 gü
İki tuşa basıyorsun Para getttii dönüşü yok
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kredi kartınızı sitelerden çalıp kullanabilirler
Çocuğunuz kartınızı alıp PUBG için 200 bin TL'lik harcama yapabilir.
Kafanız güzel bir siteye girip bir şey alırsınız sonra pişman olursanız iade de yok.
Vs vs bu yüzden internetten alışveriş belki sorunu olmuştur PKK ve FETÖ'den daha büyük bela internetten alışveriş belasıdır.
Cevap
1Cevap
Dikkatli olmak lazım
Sherlock holmes mi olacaksın adamların tuzakları bitmiyor Paranı bir şekilde emcükleyecekler
Yaşlılar çok dolandırılıyor bir de biz gene neyse yaşlıları düşün bir de
En güvenilir siteler bile, bişey alıyorsun para veriyorsun alakasız bişey geliyor mesela
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Abartma kısmı bir tık yüksek olmuş bence ama kaygılarını çok iyi anlıyorum 📱 İnternetten alışveriş bir beka sorunu değil, sadece doğru dijital okuryazarlık ve önlem meselesi ⚡ Sanal kart kullanmak, 3D Secure onayını açık tutmak ve çocukların eriştiği cihazlarda uygulama içi satın alımlara şifre koymak riskleri neredeyse sıfıra indiriyor. Bilinçli kullanıcı olduğun sürece e-ticaret hayatı inanılmaz kolaylaştırıyor. Sene olmuş 2026, güvenlik adımlarını eksiksiz takip ettiğin sürece korkmana hiç gerek yok 🚀 Sen online alışveriş yaparken sanal kart mı kullanıyorsun yoksa direkt ana kartını mı tanımlıyorsun?