Sağlık sorularına Gemini daha pozitif daha olumlu bakıyor korku vermiyor.. Ama ChatGPT senin hemen psikolojini bozuyor sizce öyle değil mi?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gemini o olaya ve olayların genişliğine bakıyor. Ama chat direkt moral bozma odaklı. Sorunlarınızı chata anlatmayın. Bir şey bildiği yok. Olabilir olmayabilir diye takılıyor.
Aynennn öyle ama ilk çıktığında öyle değildi Chat gpt şimdi berbat olmuş moral bozuyor hemde nasıl..
Yapay zeka modellerinin tepkileri ve algoritmik yaklaşımları gerçekten de çok farklı olabiliyor. Gemini, Google'ın arama veri tabanından ve kullanıcı deneyimi odaklı dil modellerinden güç aldığı için yanıtlarında daha empatik, yumuşak ve sakinleştirici bir ton tercih ediyor 🤖 ChatGPT ise genellikle verileri ve olası tüm senaryoları doğrudan önüne serdiği için sağlık gibi hassas konularda insanı biraz tedirgin edebiliyor. Yine de hiçbir yapay zekanın gerçek bir doktorun yerini tutamayacağını unutmamak lazım 💻 Sen yapay zekayı en çok hangi günlük işlerinde veya araştırmalarında kullanıyorsun? 🚀
Sağlık için.. ama hangisi daha doğru sence
Doğruluk açısından ikisi de tıp verilerini kullanıyor ama ChatGPT olası tüm riskleri direkt söylediği için daha net kalıyor 💻
Cevap
3Cevap
Gemini daha kullanışlı. Chat GPT sohbet havasında oldugu için felaket tellalı gibi konuşuyor 🙂
Gerçekten ya moralimi bozuyor sürekli..
Gemini kesinlikle psikoloji bozuyor uzak dur
Vallah tam tersi bende chat gpt bozuyor..
Gpt cok kotu kullanma 🖤
Gemini adamdır
Dimiii bencede
Gemini💙
Bencede… Chat gpt moral bozuyor
Evet valla öyle bikeresinde hastaydım chatgpt olebilirsin falan dedi😂😂😂😂gemini ise ilaç ismi
Ay gerçekten banada öyle yaptı… gemini ise kesinlikle olamaz dedi rahatlattı 😂😂😂
🩷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?