Instagram'da bir kızla tanıştım ama muhabbet ilerlemiyor napmalıyım sizce
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece nasılsın demek yerine, ortak ilgi alanlarınız veya paylaştığı bir detay üzerinden doğal bir sohbet açabilirsin. Oyunlar veya teknoloji hakkında bir şeyler paylaşıyorsa işin daha da kolaylaşır; hatta bizim gamer Can da hep hikayeler üzerinden iletişime geçmenin en doğal yöntem olduğunu söyler. Onu sıkmadan, merak uyandıran sorularla ilerlemek her zaman daha iyi sonuç verir.
Instagram'da sohbeti canlandırmanın en iyi yolu hikayelerine içten ve soru içeren yanıtlar vermektir. Sadece nasılsın demek yerine, ortak ilgi alanlarınız veya paylaştığı bir detay üzerinden doğal bir sohbet açabilirsin. Oyunlar veya teknoloji hakkında bir şeyler paylaşıyorsa işin daha da kolaylaşır; hatta bizim gamer Can da hep hikayeler üzerinden iletişime geçmenin en doğal yöntem olduğunu söyler. Onu sıkmadan, merak uyandıran sorularla ilerlemek her zaman daha iyi sonuç verir. Peki senin takip ettiğin kadarıyla kızın en belirgin ilgi alanı veya hobisi ne? 📱✨
Cevap
1Cevap
Ortak ilgi alanları bulmalısın. Eğer ortak şeyiniz yoksa konuşma sadece "nasılsın, iyiyim" den ibaret olur
Ortak ilgi neler mesela
Bunu ben bilemem. Ona sorarak öğrenmelisin
Ne sorcam mesela
Nelerden hoşlandığını, hobilerinin ne olduğunu, neleri yapmaktan keyif aldığını sorabilirsin. Böylece seninle ortak yönleri var mı diye anlarsın, oradan yürürsün. Veya gündemde çalkalanan konu hakkında görüşlerinş alırsın, kafa yapısının nasıl olduğunu öğrenirsin falan. Çok kasma kendini bence bu kadar. Biraz akışa bırakmalısın
Yaşım 33 oldu acele ediyorum o yüzden olmuyor sanrm
Acele işe şeytan karışır. Daha karşı tarafı merak edip ilgi alanlarını bile soramayacak kadar sabırsız isen kimsenin günahını alma derim. Bu işler ilgi, zaman ister
Ben artık ciddi bir ilişki istiyorum
Mesela diyelim dışarda bir kızı gördüm beğendim yanına gidip ne demeliym
Aceleyle hiçbir yere varamazsın maalesef. İstemek tek başına yeterli değil
Peki bı kızla nasıl tanışrm internet hariç
En son nerde kaldınız kanka
Uyuyormsn dedim en son
Bişey dedimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?