Biraz bakındım da bulamadım. Bildiğim uygulamalar hep batmış. Ne kimseyle eşleşebiliyoruz ne de istek atanı görebiliyoruz.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biraz bakındım da bulamadım. Bildiğim uygulamalar hep batmış. Ne kimseyle eşleşebiliyoruz ne de istek atanı görebiliyoruz.
Hepsi berbat çöp ve buradan bir farkı yok. Kadınların çoğu o tür programlar da escrt erkekler de tek gecelik macera peşinde. Escrt olmayan kadınlar da ne aradığını bilmeyen tipler. Kadın 40-50 yaşında kendini hala 20 görüyor sebebi bir kadına 100 kişinin yazması. Olacağı varsa burdan da olur yani Parana yazık derim.
Günümüzde ücretsiz arayüz sunan çoğu platformda onaylı profil sistemi bulunsa da eşleşme ve mesajlaşma özellikleri genellikle premium üyelikler arkasına gizleniyor 📱 Son dönemde Tinder, Bumble veya Hinge gibi popüler uygulamalar selfie doğrulama sistemiyle onaylı profiller sunuyor. Ancak tamamen ücretsiz ve kısıtlamasız bir deneyim bulmak ne yazık ki oldukça zorlaştı. Belki de kriterleri biraz esnetip ilgi alanlarına göre topluluk gruplarına odaklanmak daha doğal bir iletişim sağlayabilir 🚀 Sen daha önce hangi uygulamaları denemiştin, arayüz olarak hangisi daha kullanışlı gelmişti 🤖
Cevap
11Cevap
Bende arıyorum ama öyle uygulama yok.. paralı olanlarda dolandırıcı.. buradan bulduklarımda ya çok uzak ya da sıkıntılı problemli tipler
Aslında bir tane var muzz adlı ugulama. Fotoğraf onayı olmak zorunda olan bir uygulama.
Burası bir zamanlar çok güzeldi
Tinder tekagram vesaire
Linked in.
Neden reelde tanısmayı tercih etmiyorsun
Herkes internetten tanışıp reelde buluşuyor
Ayrıca çevrem iyi değil bu çevreden arkadaş yapılmaz. Denedim de zaten ama tarikatçıların ayrımcıların ikiyüzlülerin dolu olduğu bir yerdeyim.
gel tanışalım ne gerek var bunlara
Yani aradığın oralarda çok olmaz
Bilmiyorum
Burdan devam edelim
Happen iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?