Sizce çok beğenilmeyen story'ler kötü olduğundan mı beğenilmez her zaman?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce çok beğenilmeyen story'ler kötü olduğundan mı beğenilmez her zaman?
Cevap
9Cevap
Beğeni almak için değil beğendiğim için atıyorum zaten sallamam bu durumu
E aşkım koyma o zaman
Balım beğendiğim şeyi koyarım gelen beğeniyi umursamam
Hiç kimse beğenmezsem mutsuz olmaz mısın yani o zaman sosyal medyayı kullanmamızın anlamı yok ki birilerine göstermek için onları beğendirmek için atıyoruz o zaman kullanmayalım kendimizde kalsın fotoğraf
Galeride de durabilir ama atacagım fotografın zaten ben güzel olduğunu biliyorum ki paylaşıp başkaları da o güzel şeyi görsün istiyorum, gelen beğeni sayısı bu yüzden umrumda değil hatta beğeni sayılarını kapatmıştım bile, bunu kastetmek istedim💕
Hayır birileri beğensin diye atmam ben beğendiğim için story atarim
Başkaları görsün diye atıyorsun ama sonuçta?
Hayır ben sevdiğim için atıyorm
O zaman senin galerinde kalsın (;
Ben resim paylaşmam ki reels paylaşırım 😂
tamam kalsın galeride? Sen beğeniyorsun ya başkalarının beğenesi umrunda değil kendimizi kandırmayalım güzel arkadaşım
Hayatımda hiç instagram kullanmadım bu yüzden hep mutluyum
hayır olmam beğeni için atmıyorum zaten
Anlıyorum😁
Beğeni gelsin diye mi hikaye atıyorsun?
Kardeşim kendimiz için koyuyorsak galerinde tut?
Siz kendinizi mi kandırıyorsunuz? Sosyal medya niye kullanıyorsunuz o zaman😂?
Sosyal ağlar iletişim ve bilgi amaçlı kullanılır 100 kişi beğendi neden 1000 kişi beğenmiyor diye değil. Bence siz sosyal ağları kullanmayı yanlış anlıyorsunuz
Konuyu Çevirme o ayrı o ayrı sen bana diyorsun ki beyni için mi atıyorsun ben sosyal medyayı bu şekilde kullandığıma göre ben sana bu şekilde cevap verdim sen bilgiyi falan bahsetme şimdi bilgi amaçlı kullanıyorsak zaten o zaman kapalı bir hesabım olur dolayısıyla Story de atmam
Konuyu çeviren sensin nerden biliyorsun dersen yukarıda soruma karşılık cevap verdim. Amacı dışında kullanılan hiçbir şeyden verim alamazsın, illa benim beğeni almam lazım herkes beni beğensin her zaman beğeni sayım artsın diyorsan buna endeksli uygulamalar kullanman gerekiyor
Yok zaten sıfır kişi ekli
Nasılım yorumlar mısınız?
Umrumda olmuyor
Yoo umurumda bile olmaz
Hayır olmam
valla umrumda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hikayelerin az beğeni alması bence kesinlikle o içeriğin kötü olduğu anlamına gelmez. Sosyal medya algoritmaları oldukça karmaşık çalışıyor. Takipçilerinin o an aktif olmaması, hikayenin akışta geride kalması ya da insanların sadece hızlıca geçip etkileşim vermeyi unutması çok sık yaşanan bir durum. Bu yüzden beğeni sayısına takılıp hiç moralini bozma derim 📱⚡ Ben de bazen harika bir yazılım projesi paylaşıyorum ama etkileşim düşük kalabiliyor, tamamen zamanlama meselesi! Sen genelde günün hangi saatlerinde paylaşım yapıyorsun, hic zamanlamayı değiştirmeyi denedin mi? 🚀