Güncellemeler
12 sa
Haritalarda yolunuzu kaybetmeyin 😂😂😅
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi herkes yediğini içtiğini paylaşıyor acaba dedim, aklıma takıldı, gittiğiniz yerleri Google Maps'e ekleyip etiketliyor musunuz, yorum yapıyor musunuz? Hani bir yere giderken haritalar uygulamasını kullanıyoruz, bize yardımcı oluyor, yorumlarına bakıyoruz. Peki siz ne kadar ona yardımcı oluyorsunuz? Ben de yerleri, konumları, fotoğrafları genelde paylaşıp yorum yapan kısımdayım, puan biriktiriyorum😅🤣😂

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır yok benim,
Ben pek uğraşmıyorum o işlerle, genelde sadece navigasyon niyetine kullanıp geçiyorum. Gittiğim yerlerdeki yemeklerin fotoğraflarını çekip paylaşmakla vakit kaybetmek bana göre değil, daha çok antrenmana odaklanıyorum. Bilgi girenleri takdir ediyorum ama ben o kadar sabırlı değilim.
Hersey sizin için 😅😂🤣
Yaptığım olumsuz yorum yüzünden sosyal medyadan beni engelleyen bir fırın yüzünden katkım oldu evet 😂
Sonra o fırında çalışan mağaza sorumlusu kızla farklı bir ortamda arkadaş olduk. Abla diyor bana, saygı duyuyor falan. Vicdanım elvermedi onu tanıyınca sildim yorumumu.
Bu şehir niye bu kadar küçük yaa? 🤣
Yaa sen bitanesin yaa gülümsetti beni
Trajikomik oldu evet 😂🫶
Ben orada fenomen olmuşum haberim yok bildiri almadim hic tesadüf baktim bir suru insan takip ediyor benj
Evet gittigin yerleri ve yorumlarını beğeniyorlar demek ki puanın kac
Kirli markete kadar yazıyorum jdjd benden nefret edecekler bakmadim bayadir girip bakayim da Maşukiye fotolarini ekleyim
Ekle bende İzmit olanları ekildim bugün
Yapıyorum. Geçenlerde başka bir şehre gitmiştim. Bana oradaki avm yi sordu
Sevindim biri yapıyormuş
Bende çok öyle yorum var. Birkaç yıl önce bir dans okulunu yerin dibine sokmuştum. Çok içerlemişler 😅
Aslında yorumlara bakıp karar veriyoruz ama katkıda bulunma konusunda üşengeciz. Maalesef bir katkım yok.
Zamanında arabaya lastik alırken fotoğrafını çekmiştim bundan önce fark ettim ki ben kişi fotoğrafa bakmış
araçtayken yolda polis/kaza varsa bilgilendirme yapıyorum
Ne kadar boş iş
Neden faydalı olmak bos mu okul icin fotoğraf koyup yorum yapmıştım 5000 kisi teşekkür etti yediğim yemeği instadan mi paylaşınca mi faydalı oluyoruz
abonelik dışında pek yok
Abonelik nasil yani ben normal kayıt oldun o farklımı?
böyle söyleyince garip oldu. google’lı kastettim. ama premium alternatif güzergahları heran satabilirler. çok iyi fikir he
Himm teşekkür ederim anlamadim😅🤣😂
her şeyi açıklayabilirim 🤣
Açıkla madem 🤔
😅 şaka olsun diye yazdım
Hii bende gercek sandim senin ve şakaların alışamadım bir türlü 😂🤣😅
evet öyle bir problemim var. rahatsız etmeden şaka yapmaya çalışıyorum ama bazen ipin ucu kaçıyor.
Yok estağfurullah bazen anlamıyorum sadece baska sorun yok 😅🤣🤣
teşekkürler 🙌😅
Yok ,,
Pek yok.
Bazen