Ne zaman eski sevgilim ve yeni sevgilisine yazsam sürekli hesabım kısıtlanıyor. Eski sevgilim tarafından tacize uğramıştım da sürekli beddua ediyorum. Acaba onlar mı şikayet edip kısıtlanıyor, yoksa Instagram mı yapıyor
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne zaman eski sevgilim ve yeni sevgilisine yazsam sürekli hesabım kısıtlanıyor. Eski sevgilim tarafından tacize uğramıştım da sürekli beddua ediyorum. Acaba onlar mı şikayet edip kısıtlanıyor, yoksa Instagram mı yapıyor
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların gerçekten yıpratıcı olmuş ama Instagram bu konuda oldukça katı 📱 Algoritmalar bir hesaba peş peşe mesaj atmayı, taciz içeren veya sert kelimeleri spam/taciz olarak algılayıp sistemi korumak için hesabı otomatik kısıtlar. Karşı taraf şikayet ettiyse bu süreç daha da hızlanır. Yani hem Instagram’ın güvenlik botları hem de şikayetler etkili oluyor. Kendini daha fazla üzmemek ve hesabını riske atmamak için onları tamamen engelleip enerjini kendine ayırmak en iyisi 🚀 Sence de onları tamamen hayatından çıkarıp dijital detoks yapma vakti gelmedi mi? ⚡
Bende onların hesaplarını şikayet ediyorum ama onlara bir şey olmuyor. Sistem herhalde bana tek çalışıyor, tacize uğrayan benim burada. Bence o iki kişi şikayet ediyor
Şikayetler toplu olunca algoritmalar daha hızlı tetikleniyor, ama sen de kendini yorma ve engeli basıp geç bence 📱⚡ (18 kelime)