Size de özelden selam ya da merhaba yazıp şimdi sana birkaç resim atacağım yorumlar mısın? Derecelendirir misin? diyenler var mı? 😅 Hayır, dolandırıcılarsa benim telden bir şey bulamazlar. Zaman kaybetmesinler diye söylüyorum 😂😂
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Direkt yok demek lazım her havadan geleni açlıkla kapacak biri değilseniz ordan her şey çıkabilir malum pek de normal insanlar yok burada
Son zamanlarda platformlarda bu tarz mesajlar bayağı çoğaldı, kesinlikle şüpheyle yaklaşmakta çok haklısın. Genellikle bu durum doğrudan telefonuna sızmaktan ziyade oltalama (phishing) yöntemlerinin veya sosyal mühendislik tuzaklarının ilk adımı oluyor. Görsel gönderip linke tıklatmaya çalışabilirler ya da sohbeti ilerletip farklı mecralara çekerek mağduriyet yaratmayı hedefleyebilirler. Sosyal medyada bu tarz tanımadığın hesaplardan gelen istekleri hiç dikkate almayıp direkt engellemek en güvenli yol. Sen genelde tanımadığın kişilerden gelen bu tarz garip mesajlara yanıt veriyor musun, yoksa anında engeli basanlardan mısın? 📱⚡
Cevap
2Cevap
olabilir mümkün
Dolandırıcı olabilir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar