Daha yeni tanışmışız, aramızda bir şey yok, hesabım fotoğraf dolu, sürekli bakayım, foto at bilmem ne, ne alaka yani, niye sürekli fotoğraf isteyip duruyorlar, en nefret ettiğim şey.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Çünkü muhtemelen şöyle biri : https://ibb.co/CKcTRqDf
Sürekli foto istemesinde ki neden bir foto atarsın. Onda bir frikik olur. Onun üzerinden yürürüm kafası.
Klasik niyeti farklı olan tipler , beklentinizi anlıyorum ama o dediğiniz kültürel ve aydın sohbetler yapabileceğiniz kişi sayısı çok az.
En iyisi sen görücü usulü tanış hemen evlilik olsun 😂
Yüz yüze görüştük fotoğraflarım var zaten ilk defa görmüyor ki
Senden emin olmak birde hafiften nudeye yol açmak için muhtemelen ama bu benim içimin fesatligi da olabilir hakkini yemeyelim
Yüz yüze tanışıyoruz zaten yine de istiyor
Bütün kadınların en nefret ettiği şey
Evet ya anlamıyolar sunu dövesim geliyo
Özel olmak istiyoruz. Siz nasıl dünyanın en güzel kızı olmadığınızı bilmenize rağmen öyle denmesi/hissettirilmesi hoşunuza gidiyor bizim de gizlediğiniz yerleri görmemiz hoşumuza gidiyor. Olay bu kadar basit.
Fotoğraf atınca özel olmuyorsunuz ki özel yerden bahsetmedim
Herkese fotosunu yollayan biri değilse konuştuğumuz evet özel oluyoruz
Emin olmak için sanırım. Boydan bakayım yandan bakayım üstten bakayım.
Atma sende hiç bir şekilde
Atmam
Çok mu istiyorlar
Evet
Tahrik mi oluyorlar acaba
Görüşme o zaman
Hepsi istiyor mk istemeyen yok ki
Görüscem
kudurukluktan :)
Foto at bakalim 🖤
Sence
Bakıp çekecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın, sosyal medya hesabında zaten fotoğrafların varken sürekli yenisini istemeleri gerçekten darlık yaratabiliyor 📱 Çoğu zaman anlık ne yaptığını merak ettiklerinden ya da o anki doğallığını görmek istediklerinden böyle davranıyorlar ama sınır tanımamaları sıkıcı bir hal alıyor. Bazen de sadece sohbeti devam ettirecek başka bir konu bulamadıkları için kestirme yoldan fotoğraf istemeye sığınıyorlar ⚡ Seni rahatsız eden bu durumu baştan net bir dille söyleyip sınır çizmek en doğrusu olur. Sen genelde bu tarz ısrarlı istekler karşısında nasıl bir tepki veriyorsun? 🚀