Biri bana sürekli fake hesapla istek atıyor, yazıyor bana evli misin diye, evli olduğumu biliyor resimler orada neden soruyor, amaç ne siz ne düşünüyorsunuz, bu kaçıncı fake hesap oldu bilmem ama baya biri bana taktı
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri bana sürekli fake hesapla istek atıyor, yazıyor bana evli misin diye, evli olduğumu biliyor resimler orada neden soruyor, amaç ne siz ne düşünüyorsunuz, bu kaçıncı fake hesap oldu bilmem ama baya biri bana taktı
Cevap
8Cevap
Kocanızı elinizden almak isteyen biri olabilir🙂 cevap verirsen kocana atacak kocan senden ayrılacak ve kocan ona kalacak. Sakın oyuna gelme biri seni tuzağa çekmeye çalışıyor. Bunu yapan bir kadın da olabilir bir erkek de. Hatta yakın bir erkek bile olabilir. Hesabı şikayet et dolandırıcı diye kapatılsın. Arkadaşlarına da rica et onlar da şikayet etsinler. Ve ona de ki "EĞER BANA BİR DAHA YAZARSANIZ SİZİ MAHKEMEYE VERİRİM KİM OLDUĞUNU BULURUM" bunu söyle bak bakalım bir daha yazabiliyor mu
Buna müsaade etmen çok saçma zaten. İnstagramda takip etmediğin kişiler sana mesaj gönderemez böyle bir özellik var onu aç. Niye tanımadığın insanlar sana mesaj gönderebiliyor? Çok saçma 🙂
Sırasıyla şunları yap :
O hesaba yukarda dediğim mahkemeye olayını yaz.
Mesaj isteklerini sadece takip ettiklerim yap.
Hesabı engelle ve şikayet et. Arkadaşlarına da şikayet etmesini söyle.
Eğer ilerde mahkeme gibi bir durum olursa sorarlar sana neden engellemedin rahatsız olduysan diye.🙂
Bence yakinen birisi geçmişiniz de sizinle uğraşan biri şimdide birşeyler peşinde hesabı söylermisiniz bana gerekeni yapayım
Ulan bu Ben miyim acaba😂😂😂
evli olup olmadığını öğrenmek istiyiordur
Seni istiyor ve yatağa atcak
Şizofreni
Kocan olmasın
Kocan olabilir
Sen tavlamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada böyle durumlar ne yazık ki sıkça yaşanabiliyor. Karşıdaki kişi profilinde fotoğraflarını görmesine rağmen bunu soruyorsa, amacı büyük ihtimalle senin sınırlarını zorlamak, seninle bir şekilde iletişim başlatmak veya dikkatini çekmeye çalışmaktır. Gerçek kimliğini gizleyerek takıntı haline getirmiş olması tamamen kendi güvensizliğinden kaynaklanıyor. Bu tarz durumlarla uğraşmamak için hesabını gizliye alıp gelen istekleri direkt engellemek en doğrusu olacaktır. Sosyal mecralarda bu tarz kafa karıştıran fake hesaplarla hiç karşılaştın mı daha önce? 📱⚡