Güncellemeler
1 gü
Yaşım 24 bu arada oda 24 engeli kaldırmıyor bakmıyor mesajlara
Güncellemeler
1 gü
Oha bundan da engelledi 😭😭😭
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fake açtım ve yazdım, of 4 yıl sevdim bu adamı ben 4 yıl reddetti ve engelledi çok yazınca fakeden ama bakmıyor ne yapacağım ya 😭😭

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen ne yaptin bilmiyorum da bu kadar düşürme kendini sonra çok pişman olursun
Reddeti hakaret ettim. Oda engelledi ama ben onsuz yapamam elimde değil ne yapcam kimse kimseyi böyle sevmemiştir ya o kadar diyorum 😭
Reddedilince niye hakaret ediyorsun 😄
Arkadaş olarak görüyorum dedi ünideki o şıklık neden öyle arkadaş görmedin dedim baya hakaret ettim engelledi 😭pişman oldum engelimi açmıyor bu yazdıklarıma da bakmadı ne yapucam ya onsuz yaşayamam ben
Yaşarsın yaşarsın
Sevgilin çok yakışıklı bu arada profil de birine de benziyor 🤣 üzgünken profildeki adama gülesim geldi
Putin ya hgfcjhd
Biliyorum canım haha komik olmuş ama haha
sevginin fazlası saplantıya , saplantı ise hastalığa dönüşür , hayatına hastalıklı bir insan olarak devam etmek istemiyorsan vazgeç.
Ay bune böyle kendini bu duruma düşürmeye ne gerek var sana yüz vermeyene sende verme barışsa bile bundan olmaz kendini boşa basit duruma düşürme
Onsuz yapamam ben üni de 4 yıl sevdim sessizce kimse kimseyi böyle sevmemiştir 4 yıl bekledim sevgisi vardı 2 yıl oldur gözümün önünde bekledim açıldım arkadaş olarak görüyorum dedi o şıklık neden öyle görmedin dedim hakaret ettim engelledi 😭
Benim eşim 2014 ten beri hayatımda bende çok sevdim ama gerekseydi vazgeçerdim kendini bu kadar. Aciz şekle sokman mantksz
Onu elde etmen kendine bağlaman sana değer vermesini yazmasını sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman çok kolay
dediğimi yaparsan geri yazar
Kim bilir ne yaptın ki seni engelledi
Reddeti ve hakaret ettim
Neden kendini küçük duruma düşürüyorsun o zaman reddet eden birini istiyorsun
şiir yazmış bi de hic mi kendine saygin yok kubilay dyie isim mi olur a! k
İyice g*tünü kaldırdın elemanın
Bu ne hal