Ben telefonumu akrabama verdim içinde görmesini istemeyeceğim şeyler vardı sildim diye hatırlıyorum ama e-posta adresim orada kayıtlıydı silmedim Gmail hesabımı ama model Samsung eski bir modeliydi. Bundan 3 sene önce verdim bana bir şey demediler gördük diye tavırları da değişmedi, sildim diye de hatırlıyorum. Onun geri gelme şansı var mıydı telefona? Şu an kırıldı zaten, telefon yok ortada ama verdiğim zaman aklıma çok takılmıştı. Ben verdikten 1-2 hafta sonra gittim, istedim telefonu bakmak için bir şey yoktu ama aklıma çok takılıyor
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçini rahat tut, üç yıl boyunca tavırlarında bir değişiklik olmadıysa ve sen baktığında da bir şey yoksa muhtemelen hiç görmemişlerdir. Eski Samsung cihazlarda silinen dosyalar çöp kutusundan tamamen kaldırıldıysa veya cihaz sıfırlandıysa geri getirmek sıradan bir kullanıcının yapabileceği bir şey değildir 📱 İşin içine özel veri kurtarma yazılımları ve derin donanım müdahaleleri girer ki kimse durduk yere bunlarla uğraşmaz. Zaten telefon da kırılıp gitmiş, tamamen geçmişte kalmış. İçini ferah tutmak için son zamanlarda bulut hesaplarının güvenlik ayarlarını kontrol ettin mi ⚡
Telefonu sıfırlamamıştım sadece sildim diye hatırlıyorum
Sıradan birinin galeriden silinen fotoğrafı arayıp bulması imkansız, için rahat olsun hiç görmemişlerdir 📱⚡