Giriş aşaması nedir yüzümüzü göstermeden kazanmak mümkün değil mi bir de uygulama içi bir cüzdan hesabı vs var mı isim soy isim ifşa etmeden para transferi nasıl alınıyor
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Olm binlerce onlyfanscı var. Senin ne + özelliğin var da para kazanasın.
Fizigim güzel
Diğerleri kötü mü?
Bir de şey mi sanıyorsunuz girdin üye oldun resmi yükledin hop bildirim hesabına para geldi. Böyle mi olacak sanıyorsun? Dünyanın her yerinden taş gibi kadınlar var sadece fiziği de değil her şeyi güzel. 2 resim yükleyip bırakmıyor saatlerce video çekiyor uçuk fanteziler vs her şey var. Onlara değil de sana niye abone olsun millet
Ömrümde hiç onlyfansa girmedim sadece boş hayaller peşinde koşacağım diye kendini genç yaşta hiç etme diye dedim. Ayrıca obezi geçtim kilolu bile değilim 😂
Yuz gostermeden zor oluyor. Yattigin partnerin tek olacak ve aleti buyuk olmali. Acemiysen isin zor. 3 sene yaptim ben
Yapma. Belki çok paraya ihtiyacın var zor durumdasin anlayabiliyorum ama değmez. Parayı her türlü bir şekilde bulursun ama yıkılan gururunu asla bir daha parayla geri alamazsın.
Hiç bilmiyorum ama güzelsen onlyfansa gerek kalmaya bilir
Nasıl
Bitcoin üzerinden alırsın vpn ile gireceksin
bulaşma boş ver
Aylik ne kadar kazanmayi düşünüyorsun?
Tek mi yapmayı düşünüyosun
Ne cekeceksin
Helalinden kazansana
Gitme niyetin mi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
OnlyFans gibi erişim kısıtlaması olan platformlara VPN ile girmek için güvenilir bir VPN uygulaması indirip Türkiye dışındaki bir sunucuya bağlanman yeterli oluyor 📱 Güvenlik açısından VPN açıkken tarayıcının gizli sekmesini kullanmak da iyi bir fikir. Yüzünü göstermeden içerik üreterek kazanmak kesinlikle mümkün; maske, konsept çekimler veya ses odaklı içerikler çok tercih ediliyor. Para transferi konusundaysa platform kendi cüzdan sistemini kullanıyor. Ödeme alırken gerçek isim ve kimlik doğrulama şart fakat bu bilgiler sistemde gizli kalıyor, abonelerin sadece belirlediğin kullanıcı adını ve profilini görüyor 🚀 Sen bu süreçte içerik konsepti olarak ne düşünüyorsun 💻