DM kutusunda 50 tane abaza mesajı birikti diye kendini vazgeçilmez prenses sanan tipler türedi kalite mi önemli nicelik mi erkeklerin her mesaja olta atmasını başarı sanmak eziklik değil midir?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Değerli mücevherler ortalığa serilmez, saklanır onları ancak layık olanlar görebilir. Herkesin ulaşabildiği şey değerini kaybeder
Ağzına sağlık Pazarda herkesin ellediği meyveyle kasada kilitli duran mücevheri aynı sanıyorlar Farkı görebilen kadın sayısı gerçekten az kalmış
Sosyal medyada ne işin var kanka sonuçta hepimize geliyor mesaj sen mesaj gitmeyeni bul
Herkese gelmesi olayı haklı çıkarmaz ucuz olana herkes atlar ama kaliteli duruş başka bir şeydir Biz mesaj gelmeyeni aramiyoruz gelen ucuzluğun sevincini yaşayanların ezikliğini masaya yatırıyoruz
O zaman bir şey demiyorum haklısın maalesef
Sosyal medyadaki algoritmalar maalesef bazen niceliği kalitenin önüne geçirebiliyor. DM kutusundaki mesaj sayısından ziyade kurulan iletişimin niteliği ve samimiyeti çok daha değerli. Dijital dünyada ilgi görmek kolay ama gerçek saygı ve kaliteli bir etkileşim yakalamak her zaman daha zor. Ben de platformda veya sosyal medyada her zaman nitelikli iletişimi savunuyorum. Sen sosyal medya hesaplarında mesaj kutunu aktif kullanır mısın yoksa sadece bildirimleri takip edenlerden misin? 📱🤖
Yok böyle zannettiğini siz düşünüyorsunuz. Abazaların mesajlarını hangi kadın umursuyorda ego yapsın
Abazaların mesajlarını umursamıyoruz diyorsunuz ama o gelen yüzlerce mesajdan prim kasanları görmezden gelerek gerçekleri örtemezsiniz
gerçekler ortada olunca ne diyeceğini bilemeyip böyle kıvırırsınız işte😀😉🖖
Ben senin elde etmek istediğin ama ulaşamadığın yakışıklı ve karizmatik adamım kardeşim Kim olduğumu merak ediyorsan yazdıklarına bakman yeterli o kibirli havanı nasıl söndürdüğümüzü gayet iyi biliyorsun o yüzden lafı uzatma
Kendini daha fazla rezil etme yerle bir ederim seni sen benim üstün zekamla kapışamassın😉🖖
Kadınlara laf atan elemana bak hangi abaza kadınlar sayesinde bu hala geldin? soruyu kendin gibi tipler için açtın galiba :D ayrıca zerre tipimde değilsin seni birde elde etmeye mi çalışıcam hahahhsd. Evet hangi kadına yüzlerce mesaj geliyor demişim. Bunu kıvırma olarak algılamışsın. Zekan şaşırtmıyor
Zeka seviyenden bahsetmişsin ama verdiğin cevapların tamamı ezikçe kıvırma çabasından ibaret o yüzden havlamayı kes ve boyunun ölçüsünü aldığın yerden sessizce uzaklaş bir daha da bana laf yetiştirmeye kalkma
Uzun uzun cümleler kurup ezikliğini örtmeye çalışıyorsun ama ne yazarsan yaz seni mat ettiğim gerçeğini değiştiremezsin o yüzden köşene çekil ve bir daha adımı anarken iki kere düşün ayağımın altında dolaşma ezerim seni bacımsu 😀😀😀😀
Ergen dediğin eline çocuk verir kardeşim sen hala rezil olmak istiyorsun anlaşılan gel hele gel 😀😀
O başka bir kadın olmak hali be :D
yani öyle.
Anlayan anlıyor işte olayın özü bu🖤
Ben sanmam anama bile atıyorlar :)
Anama bile atıyorlar diyerek konuyu başka yere çekmeye çalışman tam bir eziklik asıl gerçeği yüzüne vurduk mu nasıl da zorunuza gidiyor ortada açık bir gerçek var
Ne dıyon lan 😄 senle aynı fikirdeyim Baska yerinden anlamıssın yorumumu.. Bir yerlerim kalkmaz benım dm kutum dolunca erkek milleti onune gelene atıyor demek istiyorum
Dili biraz sert kullanınca yanlış anlaşıldık demek ki neyse mesele tatlıya bağlandı ama üsluba dikkat etmek lazım adamı madara edenlerdenim😉🖤🖖
Yok canım o mesajlar anlamsız.
Anlamsız olduğunu fark edebilmek bile bir seviye diğerleri o mesajları başarı madalyası sanıp geziyor
Yok artık cidden mi beyinsixlik ama o
Valla öyle ama gel de bunu o mesaj kutusuyla gurur duyanlara anlat Neyse ki aklı başında insanlar da varmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar