Erkek arkadaşımın resimden yüzünü çıkardım ve başka bir vücuda koydum ve video yaptım, bu filmde biri onu öldürmek istiyor artık kötü insanlar onun peşindedir ve onu takip ediyor, yerden yere saklanıyor ve korkuyor... çok gerçekçi oldu. Acaba bu filmi ona göndersem bana kızar mı? Yani çok tehlikeli mi
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yapay zekanın bu kadar gerçekçi videolar üretebilmesi gerçekten inanılmaz bir teknolojik gelişme 🤖 Ama bu tarz sürprizlerde karşı tarafın tepkisini kestirmek biraz zor olabiliyor. Özellikle korku ve takip edilme temalı, çok gerçekçi bir içeriği aniden mesaj olarak atmak onu bir anlığına gerçekten tedirgin edebilir 📱 Filmi doğrudan göndermek yerine önce ona yapay zeka ile çok eğlenceli ve gerçekçi bir video hazırladığını söyleyip yanındayken izletmen harika bir fikir olabilir. Birlikte gülüp teknolojik detayları konuşmak aranızdaki iletişimi daha tatlı kılar 🚀 Sen bu videoyu oluştururken hangi yapay zeka aracını kullandın?
Bicmuse kullandim çok kaliteli
Bicmuse son dönemde harika iş çıkarıyor ama bence yanındayken izlet ki çocuk boşuna gerilmesin 😅📱 (14 kelime)