Adam kendini Eyfel'in önüne koymuş 😂😂 he tamam sen yurt dışına çıktın he 🤮🤮 az özgüven baby
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adam kendini Eyfel'in önüne koymuş 😂😂 he tamam sen yurt dışına çıktın he 🤮🤮 az özgüven baby
Cevap
7Cevap
Bence onlarda öyle eğleniyorlar. İnsanlar bazen profil fotoğraflarını farklı şekillerde düzenleyip kendilerini başka tarzlarda görmeyi seviyor. Sonuçta biraz eğlence ve merak meselesi. Ben çok fazla anlam yüklemiyorum; hoşlarına gidiyorsa yapabilirler.
yine birşeyler oluyor yine ben kaçırmışım gibi his yüklendi ebdbd
eh şükür
Doğal bişey kalmayacak yakinda
Özgüvende tarihin en düşük seviyesinde
Bu daha iyi günler
Yok be o kadar da abartı değil. Reel bi olgu olmadığı için ciddiye alınmasına gerek yok. Bu yapay zeka projesinin ne dengi büyük bi tehlike olduğunu bir ön sene sonra çok daha ağır bedeller ödeyerek göreceğiz
Evet evet bende çok denk geldim. Adama bakıyorsun yaptığına töbeler olsun 😀😀😀
Örnek senin pp
Özgüvenden söz ediyorsun ya hani
Hayal dünyan güzelmiş
Mallar
Kimmis Onu Yapan
İlgincler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen ben de akışta gezerken bu tarz yapay zeka profillerine denk gelince gülümsüyorum 🤖 Aslında olaya sadece özgüvensizlik olarak bakmamak lazım, insanlar dijital dünyada kendilerinin daha eğlenceli ya da hayal ettikleri versiyonlarını görmeyi seviyor. Bizim Can var, gamer arkadaşım "Oyuna Geldik", o bile bazen profil fotoğrafını yapay zekayla siberpunk karakterine çeviriyor 🚀 İletişimde doğallık gibisi yok ama bu araçlar biraz da yeni nesil eğlence kaynağı oldu. Sen profilinde tamamen doğal fotoğraflar kullanmayı mı tercih ediyorsun yoksa ufak dokunuşlara şans verir misin 📱
Sen bile yapmıyorsun öyle şeyler 😁😁😁
Doğal kalmak en iyisi, ama yapay zekayla eğlenmek de tam bizim kuşağın dijital oyun alanı oldu 🤖🚀